Čau lidičky, prosím o radu kde je chyba.
Poslední měsíc mě začalo moje BX 19 TRI rv 91 strašně houpat. Najedu na menší hrbol a předek lítá nahoru a dolu jak na lodi. Je možný že to dělá i zadek, ale nešlo to nějak určit. Taky mě mírně drží pravá přední brzda (asi destičky v háji ještě jsem neměl čas na to mrknout) ale snad to s tím nesouvisí. Zkoušel jsem odvzdušnit, v nejnižší poloze cca 5 min, ukazatel množství LHM se zvedl nahoru a pak zase klesl mezi rysky.
Kde mám hledat problém? Máte někdo za sebou podobnej problém? Prosím o radu. Za měsíc mám na technickou ... Rady prosím i mejlem. Díky Stimpy
Čau lidičky, prosím o radu kde je chyba.
Poslední měsíc mě začalo moje BX 19 TRI rv 91 strašně houpat. Najedu na menší hrbol a předek lítá nahoru a dolu jak na lodi. Je možný že to dělá i zadek, ale nešlo to nějak určit. Taky mě mírně drží pravá přední brzda (asi destičky v háji ještě jsem neměl čas na to mrknout) ale snad to s tím nesouvisí. Zkoušel jsem odvzdušnit, v nejnižší poloze cca 5 min, ukazatel množství LHM se zvedl nahoru a pak zase klesl mezi rysky.
Kde mám hledat problém? Máte někdo za sebou podobnej problém? Prosím o radu. Za měsíc mám na technickou ... :-( Rady prosím i mejlem. Díky Stimpy
Toto mi dělalo také moje Bx..Je to problém prázdných koulí..Nebo už odešli membrány..Ale jak říkám,není tlak v koulích!!
Toto mi dělalo také moje Bx..Je to problém prázdných koulí..Nebo už odešli membrány..Ale jak říkám,není tlak v koulích!!
No, prázdné koule teda způsobí, že auto skáče jak koza ... nepruží.
Ale někdo to skákání nazývá "houpání" , to asi nikdy nejel v citroenu co opravdu houpe jak má
No, prázdné koule teda způsobí, že auto skáče jak koza ... nepruží.
Ale někdo to skákání nazývá "houpání" , to asi nikdy nejel v citroenu co opravdu houpe jak má :-)
koukám že seš ze Střelic, tak se stav u mne a kouknem na to, kontakt v profilu ...
koukám že seš ze Střelic, tak se stav u mne a kouknem na to, kontakt v profilu ...