zdravim vsechny, po dlouhe odmlce to vypada, ze zas ebudu brazdit silnice s Krullem
dneska jsem si ho vyzvedl od elektrikare a povidal same dobre zpravy, elektrika chodi vyborne a merily i tlaky a prej jako novej
jenomze asi bych to nebyl ja, kdyby se neco nepodelalo, dovezl jsem to s tim, ze tam neni tlak v hydr. systemu a ze mu tam neco vyteklo, takze jsem doma zkoumal co s tim je a po odvzdusneni a zvednuti zacala tect lhm z brzoveho valce. tece to tim sroubkem co je zespoda, je na nem takova barevna plastova podlozka, asi odvzdusnovak je to ci co. ted jen nevim jestli z niceho nic ten valec odesel,(behal pred tim v pohode) nebo je tam jina zrada nekde v hydraulice.
muzete mi pls nekdo prosim poradit. Za kazdy nazor a pripominku dekuji.
zdravim vsechny, po dlouhe odmlce to vypada, ze zas ebudu brazdit silnice s Krullem:)
dneska jsem si ho vyzvedl od elektrikare a povidal same dobre zpravy, elektrika chodi vyborne a merily i tlaky a prej jako novej:)
jenomze asi bych to nebyl ja, kdyby se neco nepodelalo, dovezl jsem to s tim, ze tam neni tlak v hydr. systemu a ze mu tam neco vyteklo, takze jsem doma zkoumal co s tim je a po odvzdusneni a zvednuti zacala tect lhm z brzoveho valce. tece to tim sroubkem co je zespoda, je na nem takova barevna plastova podlozka, asi odvzdusnovak je to ci co. ted jen nevim jestli z niceho nic ten valec odesel,(behal pred tim v pohode) nebo je tam jina zrada nekde v hydraulice.
muzete mi pls nekdo prosim poradit. Za kazdy nazor a pripominku dekuji.:)
podľa všetkého máš už ten novší valec...zospodu je prívod od bezp. ventilu a potom je tam šrob, kde boli na starom type valca napojené zadne brzdy... takže ja by som ten šrob vytočil von, kukol či je OK (nejaká hrdza a tak)a dotiahol nazad.. možno ho stačí fakt len trochu pritiahnúť...
podľa všetkého máš už ten novší valec...zospodu je prívod od bezp. ventilu a potom je tam šrob, kde boli na starom type valca napojené zadne brzdy... takže ja by som ten šrob vytočil von, kukol či je OK (nejaká hrdza a tak)a dotiahol nazad.. možno ho stačí fakt len trochu pritiahnúť...
dotahnout jsem ho zkousel a taky jsem tam daval jinej sroub z druheho valce, co mam doma...ale stejne to tam porad kape...docela dost..asi ho vymenim...
dotahnout jsem ho zkousel a taky jsem tam daval jinej sroub z druheho valce, co mam doma...ale stejne to tam porad kape...docela dost..:(asi ho vymenim...
problem byl uspesne vyresen. Byla to prepadovahadice, byla zpuchrela,asi jak to chvilku stalo..stejne jsem ho ale musel cely vyndat,pac jsem se na ni dostal,az po odpojeni vsech trubicek.
problem byl uspesne vyresen. Byla to prepadovahadice, byla zpuchrela,asi jak to chvilku stalo..:)stejne jsem ho ale musel cely vyndat,pac jsem se na ni dostal,az po odpojeni vsech trubicek. :)