Muže mi někdo popsat jak velky problem je vymena ložisek v nabojich kol? Bez hydraulikky jsem to delal nespočetně krat. Jde mi o LHM atd...Postup odvzdušneni proste krok po kroku a rozdily vmontaži.Diky.
Muže mi někdo popsat jak velky problem je vymena ložisek v nabojich kol? Bez hydraulikky jsem to delal nespočetně krat. Jde mi o LHM atd...Postup odvzdušneni proste krok po kroku a rozdily vmontaži.Diky.
12.10.2007 17:16 -
Re: ložiska v přednich nsbojich
řek bych, že při výměně ložisek v kolech nepřijdeš s hydraulikou vůbec do kontaktu ...
řek bych, že při výměně ložisek v kolech nepřijdeš s hydraulikou vůbec do kontaktu ...
12.10.2007 17:33 -
Uvolnis poloosu, sundas kolo, uvolnis pistnicu na ramene ( jedna sruba myslim 17tka ) - hore na kastli moze zostat prisrubovana, odsrubujes spodny cep, cep riadenia, stabilizacny dvojcep ( kost ) a mas to cele vonku. Este odsrubovat brzdic od kola a to by snad malo byt vsetko, ked sa ti bude darit ani kapicka lhm neuvidi svetlo sveta Ak som nieco zabudol kolegovia doplnia
Uvolnis poloosu, sundas kolo, uvolnis pistnicu na ramene ( jedna sruba myslim 17tka ) - hore na kastli moze zostat prisrubovana, odsrubujes spodny cep, cep riadenia, stabilizacny dvojcep ( kost ) a mas to cele vonku. Este odsrubovat brzdic od kola a to by snad malo byt vsetko, ked sa ti bude darit ani kapicka lhm neuvidi svetlo sveta :-) Ak som nieco zabudol kolegovia doplnia ;-)
13.10.2007 21:11 -
Keď chceš meniť ložisko v súčasnom rejdovom čape, tak čap samotný demontovať ani nemusíš. Treba akurát vytiahnuť polos , resp. homokineťák a za pomoci vhodného náradia to zvládneš.
Keď chceš meniť ložisko v súčasnom rejdovom čape, tak čap samotný demontovať ani nemusíš. Treba akurát vytiahnuť polos , resp. homokineťák a za pomoci vhodného náradia to zvládneš.
14.10.2007 13:49 -
Ja jsem musel loziska vylisovat i nalisovat nove takze nevim jestli se to da delat na koleni
Ja jsem musel loziska vylisovat i nalisovat nove takze nevim jestli se to da delat na koleni