No už to venku pomalu očichávám a asi se to blíží...
Jinak mam od loni zimní BFGoodrich 185/65R14...
No už to venku pomalu očichávám a asi se to blíží... :)
Jinak mam od loni zimní BFGoodrich 185/65R14... ;)
Už sem o tom taky přemejšlel a asi se to blíží(. Od loňska mám klebery 165/70/14
Už sem o tom taky přemejšlel a asi se to blíží:-((. Od loňska mám klebery 165/70/14
Kúpil som nové Matador MP58 185/60R14 . Teraz zháňam disky, na ktoré by som ich obul
Kúpil som nové Matador MP58 185/60R14 . Teraz zháňam disky, na ktoré by som ich obul:-)
Ja už v sobotu idem prezuť. Chodím cez víkend do hôr a tam by sa už mohlo aj šmýkať mimo toho, že teraz mam na aute len 145/80R13, co pociťujem, že je nebezpečné už aj na mokrej vozovke. Inak som na toyotu kupil nove pneu Sunny 3860 na rajpneu.cz po 950,- kus v rozmere 165/70R13. Tak uvidime, kolko vydržia a ako sa s nimi bude jazdit.
Ja už v sobotu idem prezuť. Chodím cez víkend do hôr a tam by sa už mohlo aj šmýkať mimo toho, že teraz mam na aute len 145/80R13, co pociťujem, že je nebezpečné už aj na mokrej vozovke. Inak som na toyotu kupil nove pneu Sunny 3860 na rajpneu.cz po 950,- kus v rozmere 165/70R13. Tak uvidime, kolko vydržia a ako sa s nimi bude jazdit.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yarik ja fakt neviem o žiadnych diskov na BX
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Přezutí plánuu tak za 14dní uvidíme podle počasí.Zima už je skoro tady.Na Peugo
eotu 205 jsem měl nový Matadory.Na tomhle autě jsem si je nemohl vynachválit.Jezdil jsem na Šumavu na běžky a dostal jsem se kamkoliva auto drželo stopu.Vybírám gumy podle vzorku a značky.Doporučuji Dunlop M2 či M3.Kdyby byli penízky vzal bych Goodyear ultra grip.V Německu se nové gumy seženou levněji,než tady.
Přezutí plánuu tak za 14dní uvidíme podle počasí.Zima už je skoro tady.Na Peugo
eotu 205 jsem měl nový Matadory.Na tomhle autě jsem si je nemohl vynachválit.Jezdil jsem na Šumavu na běžky a dostal jsem se kamkoliva auto drželo stopu.Vybírám gumy podle vzorku a značky.Doporučuji Dunlop M2 či M3.Kdyby byli penízky vzal bych Goodyear ultra grip.V Německu se nové gumy seženou levněji,než tady.
mám na jinejch diskách barum 165/70/14 vidim to tak za 3-4 tejdny...na těhlech ještě asi milimetr místy bude tak je trošku ještě ohrabu
mám na jinejch diskách barum 165/70/14 vidim to tak za 3-4 tejdny...na těhlech ještě asi milimetr místy bude tak je trošku ještě ohrabu:-D
No já mám zvlášť disky na zimní i letní pneumatiky, taže si to jen přehodím a je to... Teď sem přestříkával disky, tak sem měl shozený pneumatiky, aby to bylo pořádně, jinak sem je na auto hodil už minulou neděli a jezním na SAVA 165/70 R14. Bez zimních gum bych emohl jezdit, kolikrát to je o držku... Znám to když jezdím se služebním autem a někdy i ty zimáky nepomůžou...
No já mám zvlášť disky na zimní i letní pneumatiky, taže si to jen přehodím a je to... Teď sem přestříkával disky, tak sem měl shozený pneumatiky, aby to bylo pořádně, jinak sem je na auto hodil už minulou neděli a jezním na SAVA 165/70 R14. Bez zimních gum bych emohl jezdit, kolikrát to je o držku... Znám to když jezdím se služebním autem a někdy i ty zimáky nepomůžou...
Na tomto voze ne.Mám jen jedny disky a jezdím celoročně M+S.Na předchozí jsem tay neměnil ale na fiatu a ibize jsem měnil.
Na tomto voze ne.Mám jen jedny disky a jezdím celoročně M+S.Na předchozí jsem tay neměnil ale na fiatu a ibize jsem měnil.
CiTRon ostane na letnych prikryty plachtou a bude spat jak medved na ktorom budem ale jazdit
CiTRon ostane na letnych prikryty plachtou a bude spat jak medved na ktorom budem ale jazdit :)
Já přezul zrovínka dnes, páč mě vyděsila ta chumelenice, jinak bych určitě ještě počkal, páč by se mi nechtělo Teď už je po sněhu. Jinak já loni koupil Debica Frigo 2 na RAJpneu, plechy jsem si taky sehnal, takže jen přehodím kola a je to. Jinak tyhle pneu se mi zdají "good", minulou zimu nebyl žádný problém, dobře drží stopu, je fakt, že loni to nebyl extrém jako předloni a žádné hory jsem s tím nejezdil, tak uvidíme letos...
Já přezul zrovínka dnes, páč mě vyděsila ta chumelenice, jinak bych určitě ještě počkal, páč by se mi nechtělo:) Teď už je po sněhu. Jinak já loni koupil Debica Frigo 2 na RAJpneu, plechy jsem si taky sehnal, takže jen přehodím kola a je to. Jinak tyhle pneu se mi zdají "good", minulou zimu nebyl žádný problém, dobře drží stopu, je fakt, že loni to nebyl extrém jako předloni a žádné hory jsem s tím nejezdil, tak uvidíme letos...
Po včerejším sněžení celou noc a předpovědi,jdu přezouvat už dnes.Chtěl jsem déle ale teploty hláso pořád kolem 6st.Škoda že je ruční brzda na předek,nevím proč to takhle v zemi galskýho kohouta vymysleli.
Po včerejším sněžení celou noc a předpovědi,jdu přezouvat už dnes.Chtěl jsem déle ale teploty hláso pořád kolem 6st.Škoda že je ruční brzda na předek,nevím proč to takhle v zemi galskýho kohouta vymysleli.
Ja planujem prezut buduci tyzden. Mam matador mp 58 185/60 R 14. Dve su dvoj-sezonne a dve funglace. Nove dam do zadu a to sa bude jazdit .
Ja planujem prezut buduci tyzden. Mam matador mp 58 185/60 R 14. Dve su dvoj-sezonne a dve funglace. Nove dam do zadu a to sa bude jazdit :-)).
to Alik:Ruční brzda je na předek, protože je její učínek efektivnější a v případě úniku tlaku z hydraulického okruhu je snadnější ubrzdit auto ruční brzdou.
jinak k tématu: přezuto nemám a stále sháním karoserii
to Alik:Ruční brzda je na předek, protože je její učínek efektivnější a v případě úniku tlaku z hydraulického okruhu je snadnější ubrzdit auto ruční brzdou.
jinak k tématu: přezuto nemám a stále sháním karoserii:(
a ja se priznam, ze ja prezouvat ani nebudu... mozna plechy nasadime, kdyby byla nejaka emergency a muselo se jet 16v...
ale zacina pekne prituhovat
a ja se priznam, ze ja prezouvat ani nebudu... mozna plechy nasadime, kdyby byla nejaka emergency a muselo se jet 16v...
ale zacina pekne prituhovat :-)