ahojte,
chcem sa opytat co musim dat vymenit, ked mi vymienajú mot.olej. treba aj vzduchovy filter, a co este. práve idem objednávat mot.olej ale neviem co este mám kúpit. olejovy filter asi tiez.
díki Andrea
ahojte,
chcem sa opytat co musim dat vymenit, ked mi vymienajú mot.olej. treba aj vzduchovy filter, a co este. práve idem objednávat mot.olej ale neviem co este mám kúpit. olejovy filter asi tiez.
díki Andrea
Vymen olej, olejovy filter, vzduchovy filter a palivovy filter. Kazde dva roky by sa mala tiez menit LHM.
Vymen olej, olejovy filter, vzduchovy filter a palivovy filter. Kazde dva roky by sa mala tiez menit LHM.
Jednoznačne s olejom - olejový filter. Ostatné veci, pokiaľ vieš, kedy boli menené posledne, majú tiež svoje výmenné lehoty, ale s olejom bezprostredne súvisí olejový filter.
Ak nevieš kedy boli menené, platí čo napísal tief.
Jednoznačne s olejom - olejový filter. Ostatné veci, pokiaľ vieš, kedy boli menené posledne, majú tiež svoje výmenné lehoty, ale s olejom bezprostredne súvisí olejový filter.
Ak nevieš kedy boli menené, platí čo napísal tief.
toto je super ty navody, ale prozradte mi, jak jste povolili tu matku dole? me to vubec nejde..
toto je super ty navody, ale prozradte mi, jak jste povolili tu matku dole? me to vubec nejde..:(
Jestli myslíš tu zátku se čtvercovým otvorem, tak buďto kvalitní sikovky nebo si musíš vyrobit čtyřhranný klíč, třeba z kliky od dveří, ale ne plastový...
Jestli myslíš tu zátku se čtvercovým otvorem, tak buďto kvalitní sikovky nebo si musíš vyrobit čtyřhranný klíč, třeba z kliky od dveří, ale ne plastový... ;-)
hura povedlo se!! teda aspon neco..mel jsem starej sroub z kola, tak jsem ho vybrousil na hranol, pak zabral krizovym klicem a jenom to luplo tak sem to vypustil (pulka vedle), ale pak jsem sundal olejovej filtr, a zjistil ze ten co sem myslel ze mam novej (je na nem air/oil/gas) je asi nakonec (vzduchovej to taky neni palivovej, takze nazdar..chjo tak zejtra shanet filtr a pokracovat
hura povedlo se!!:) teda aspon neco..mel jsem starej sroub z kola, tak jsem ho vybrousil na hranol, pak zabral krizovym klicem a jenom to luplo:) tak sem to vypustil (pulka vedle), ale pak jsem sundal olejovej filtr, a zjistil ze ten co sem myslel ze mam novej (je na nem air/oil/gas) je asi nakonec (vzduchovej to taky neni:) palivovej, takze nazdar..chjo tak zejtra shanet filtr a pokracovat
hura povedlo se!! teda aspon neco..mel jsem starej sroub z kola, tak jsem ho vybrousil na hranol, pak zabral krizovym klicem a jenom to luplo tak sem to vypustil (pulka vedle), ale pak jsem sundal olejovej filtr, a zjistil ze ten co sem myslel ze mam novej (je na nem air/oil/gas) je asi nakonec (vzduchovej to taky neni palivovej, takze nazdar..chjo tak zejtra shanet filtr a pokracovat..nevite, kde by ho meli hned (na sklade)? nejlip praha 4,10,22(uhříněves) nebo ricany.
hura povedlo se!!:) teda aspon neco..mel jsem starej sroub z kola, tak jsem ho vybrousil na hranol, pak zabral krizovym klicem a jenom to luplo:) tak sem to vypustil (pulka vedle), ale pak jsem sundal olejovej filtr, a zjistil ze ten co sem myslel ze mam novej (je na nem air/oil/gas) je asi nakonec (vzduchovej to taky neni:) palivovej, takze nazdar..chjo tak zejtra shanet filtr a pokracovat..nevite, kde by ho meli hned (na sklade)? nejlip praha 4,10,22(uhříněves) nebo ricany.
Olejový filter ti predajú v každej mototechne, alebo väčšej čerpacej stanici. Stačí poznať údaje auta (ročník, typ motora...) Cena maximálne 200,-
Olejový filter ti predajú v každej mototechne, alebo väčšej čerpacej stanici. Stačí poznať údaje auta (ročník, typ motora...) Cena maximálne 200,-