Mám dotaz je někde místo pro vypuštění staré LHM nebo se normálně rozpojí libovolně kde hydraulika?Letmo jsem se díval zde i u konkurencenic jsem nenašel ani v manuálu co mám.
Mám dotaz je někde místo pro vypuštění staré LHM nebo se normálně rozpojí libovolně kde hydraulika?Letmo jsem se díval zde i u konkurencenic jsem nenašel ani v manuálu co mám.
Dej páku hydrauliky do nejnižší polohy, většina kapaliny se ti vrátí do nádržky, tu vyndáš a vyleješ, pokud chceš být důkladný, tak vyšroubuj úplně odvzdušňovací šroub na regulátoru tlaku (pozor, vypadne ti kulička) a nastartuj motor, otvorem ti vylítá zbytek lhm, ale nenech to běžet dlouho, čerpadlo pojede nasucho a to není dobré. Pak tam vrať kuličku, zašroubuj šroub, vyčištěnou nádobku vrať na místo, nalij novou kapalinu a ještě musíš vytlačit zbytky staré kapaliny z brzd odvzdušňováky...
Dej páku hydrauliky do nejnižší polohy, většina kapaliny se ti vrátí do nádržky, tu vyndáš a vyleješ, pokud chceš být důkladný, tak vyšroubuj úplně odvzdušňovací šroub na regulátoru tlaku (pozor, vypadne ti kulička) a nastartuj motor, otvorem ti vylítá zbytek lhm, ale nenech to běžet dlouho, čerpadlo pojede nasucho a to není dobré. Pak tam vrať kuličku, zašroubuj šroub, vyčištěnou nádobku vrať na místo, nalij novou kapalinu a ještě musíš vytlačit zbytky staré kapaliny z brzd odvzdušňováky... ;)
ja som to robil tak, že som odpojil saciu hadicu od nádržky a len povolil ten odvzdušňovák... a aj to stačilo aby tam došlo ešte hodne oleja... a hlavne je z toho menej bordelu )
ja som to robil tak, že som odpojil saciu hadicu od nádržky a len povolil ten odvzdušňovák... a aj to stačilo aby tam došlo ešte hodne oleja... a hlavne je z toho menej bordelu :-)))
někde jsem kdysi psal článek o výměně LHM možná že ho tu v rubrikách najdeš.... bylo jak píše pajator...ale lepší
někde jsem kdysi psal článek o výměně LHM možná že ho tu v rubrikách najdeš.... bylo jak píše pajator...ale lepší:-P
Jen se hloupě chci zeptat koli litrů LHM mám koupit do auta s ABS a servem?
Jen se hloupě chci zeptat koli litrů LHM mám koupit do auta s ABS a servem?