Tak synci, kto by išiel spoločne do Brna? Že by sme si spravili BX delegáciu
Spectre, Citoren91, extra...kto ešte? Nech sa môžme dohodnúť na mieste a čase štartu.
Tak synci, kto by išiel spoločne do Brna? Že by sme si spravili BX delegáciu:-)
Spectre, Citoren91, extra...kto ešte? Nech sa môžme dohodnúť na mieste a čase štartu.
zdar yarik, mam teraz rozobrate auto a este k tomu ma byt v praci inventura, ak sa mi podari spravit auto a vyhnut sa inventure tak by som sa nejako dokrepil. Ked budu hviezdy priat pridem.
zdar yarik, mam teraz rozobrate auto a este k tomu ma byt v praci inventura, ak sa mi podari spravit auto a vyhnut sa inventure tak by som sa nejako dokrepil. Ked budu hviezdy priat pridem.
2 breznev: no doprovod by nebol špatný. Nech sa nemusíme za nikým vliecť inak na teba som pozabudol. Nejdeš?
2 breznev: no doprovod by nebol špatný. Nech sa nemusíme za nikým vliecť:-) inak na teba som pozabudol. Nejdeš?
Ja ti neviem, možno budem individualista Ale keby sa išlo, nie je zlý nápad. Aj maják mám keby bolo treba
Ja ti neviem, možno budem individualista :) Ale keby sa išlo, nie je zlý nápad. Aj maják mám keby bolo treba :-D
Zdarec vseci. Tak vyskytlol sa probleeeem. So starou rachotinou by som sa tam nexcel trepat a do novej akosi neviem dokopat mechanika. Dva dni ho otravujem, nech my ju privezie a stale nist . Veeelmi sa trasem na moje nove BX a rad by som ho predstavil na autosalone v brne, ale proste sa nedary. Dufam, ze sa vsetko vyriesi a hlavne vcas . Zdarec - PS: V najhorsom sa dotrepem na starom - a ziadne obavy uz startuje .
Zdarec vseci. Tak vyskytlol sa probleeeem. So starou rachotinou by som sa tam nexcel trepat a do novej akosi neviem dokopat mechanika. Dva dni ho otravujem, nech my ju privezie a stale nist :(. Veeelmi sa trasem na moje nove BX a rad by som ho predstavil na autosalone v brne, ale proste sa nedary. Dufam, ze sa vsetko vyriesi a hlavne vcas :). Zdarec - PS: V najhorsom sa dotrepem na starom - a ziadne obavy uz startuje :).
Tak kto by teda išiel? Vyrazilo by sa v sobotu, v čase podľa dohody. Dohodou by bola tiež trasa: diaľnica, alebo stará cesta....
Tak kto by teda išiel? Vyrazilo by sa v sobotu, v čase podľa dohody. Dohodou by bola tiež trasa: diaľnica, alebo stará cesta....
Ja osobne sa prikláňam k starej ceste, keďže by to bolo len 150+250 za SK+CZ nálepku (čo je zhruba ako moje naftové náklady na celú cestu)
Ja osobne sa prikláňam k starej ceste, keďže by to bolo len 150+250 za SK+CZ nálepku (čo je zhruba ako moje naftové náklady na celú cestu) :-D
sevas,yarik ja by som aj išiel ale žena ma nepustí chce ma mať iba pre seba a potom,aj tak by ste moje ZX v sprievode nechceli
sevas,yarik ja by som aj išiel ale žena ma nepustí chce ma mať iba pre seba a potom,aj tak by ste moje ZX v sprievode nechceli
Fantázia, zajtra mi končí emiska. Bol som robiť novú dnes a vyhodili ma. že mám vysoké CO2 - vraj netesný výfuk
Fantázia, zajtra mi končí emiska. Bol som robiť novú dnes a vyhodili ma. že mám vysoké CO2 - vraj netesný výfuk :-)
hmmm zle je " NEPRIDEM ". Nove BX stale nemam a na starom my prdlo asi zadne lozisko - strasne bucha koleso v zatackach. Takze ani na starom sa nedotrepem. Sakra ma to sere, bo som sa xcel pochvalit s novym BX . Dufam, ze si to uzijete aj bezomna.
hmmm zle je " NEPRIDEM ". Nove BX stale nemam a na starom my prdlo asi zadne lozisko - strasne bucha koleso v zatackach. Takze ani na starom sa nedotrepem. Sakra ma to sere, bo som sa xcel pochvalit s novym BX :(. Dufam, ze si to uzijete aj bezomna.
...tak to nakoniec vypadá na veľmi malú kolónu) veľmi malú - skoro žiadnu
...tak to nakoniec vypadá na veľmi malú kolónu:-))) veľmi malú - skoro žiadnu:-))))