čau všem,mám problém se zvedáním auta,trvá to 20 i víc minut čím to je moc se v tom nevyznám?
čau všem,mám problém se zvedáním auta,trvá to 20 i víc minut čím to je moc se v tom nevyznám?
20 minúút?? fuuu..mne sa to dviiha hned ,no mohlo by to byt cerpadlo skus odpojit hadicu od lhm a nalej do nej trochu a divaj sa ci z druhej trubky tlaci lhm...
20 minúút?? fuuu..mne sa to dviiha hned :-D ,no mohlo by to byt cerpadlo skus odpojit hadicu od lhm a nalej do nej trochu a divaj sa ci z druhej trubky tlaci lhm...
No pokud máš posilovač tak by mohla být taky totálně zasviněná rozvodová kostka, ale pokud posilovač nemáš tak bych to asi taky viděl na to čerpadlo
No pokud máš posilovač tak by mohla být taky totálně zasviněná rozvodová kostka, ale pokud posilovač nemáš tak bych to asi taky viděl na to čerpadlo
To je strašná doba!!Mě to zvedalo taky někdy až za 3 minuty..Ale problém sem vyřešil..Byli zasviněný sítka v nádobce LHM!!Vyčistil sem je v ředidle a autí,jak kdyby se znovu narodilo..Jen naskočí motor,tak jde hned hore!!A taková banalita to byla!
To je strašná doba!!Mě to zvedalo taky někdy až za 3 minuty..Ale problém sem vyřešil..Byli zasviněný sítka v nádobce LHM!!Vyčistil sem je v ředidle a autí,jak kdyby se znovu narodilo..Jen naskočí motor,tak jde hned hore!!A taková banalita to byla!
jj zasrané sitka, a môže sa ti stať že čerpadlo už bude tiež v prdeli nakolko dlho dobu bežalo takmer naprázdno.
jj zasrané sitka, a môže sa ti stať že čerpadlo už bude tiež v prdeli nakolko dlho dobu bežalo takmer naprázdno.
týýýýýýýý vole,tak sem ze svejma 15 vteřinama king...20 min....to je pecka.
týýýýýýýý vole,tak sem ze svejma 15 vteřinama king...20 min....to je pecka.
No mně se konečně BXko po přetěsnění rozvodové kostky a výmněně čerpadla zvedá hnedka po nastartování... teda skoro hnedka, jak se to vezme no ale je to pohodička oproti tomu předtím...
No mně se konečně BXko po přetěsnění rozvodové kostky a výmněně čerpadla zvedá hnedka po nastartování... teda skoro hnedka, jak se to vezme no :) ale je to pohodička oproti tomu předtím... :)