Mám opět takový hloupý dotaz, elektrice nerozumím . Nevíte jestli u vstřikování Bosch Monopoint A2.2 hážou svíčky jiskru i naprázdno?
Mám opět takový hloupý dotaz, elektrice nerozumím :-). Nevíte jestli u vstřikování Bosch Monopoint A2.2 hážou svíčky jiskru i naprázdno?
Nevím, čemu říkáš naprázdno, ale když vyndáš svíčku, připojíš jí na kabel a přiložíš na kostru, tak při startování musí házet jiskru, když je vše v pořádku...
Nevím, čemu říkáš naprázdno, ale když vyndáš svíčku, připojíš jí na kabel a přiložíš na kostru, tak při startování musí házet jiskru, když je vše v pořádku... ;)
Bacha na prsty, je to HODNE prijemny pocit dostat slehu urcenu pre sviecku
Bacha na prsty, je to HODNE prijemny pocit dostat slehu urcenu pre sviecku :-D
Což o to, jiskru mi hažou, akorat by me zajimalo, jestli ji hažou do valce při kompresi i expanzi. Auticko mi nestartuje a zkoušel jsem menit všechno možne, i rozdelovac, tak me napadlo, jestli jsem ho nedal obracene na hridel.(myslim, ze to tam blbe nasadit nejde, al jak jsem psal elektrika neni muj konicek
Což o to, jiskru mi hažou, akorat by me zajimalo, jestli ji hažou do valce při kompresi i expanzi. Auticko mi nestartuje a zkoušel jsem menit všechno možne, i rozdelovac, tak me napadlo, jestli jsem ho nedal obracene na hridel.(myslim, ze to tam blbe nasadit nejde, al jak jsem psal elektrika neni muj konicek :-))
Myslis waste spark, ak mas vstrekovanie magneti marelli g6 tzn nemas vobec rozdelovac ani extra cievku ale len jednu krabicku v ktorej je vsetko tak ano.
Myslis waste spark, ak mas vstrekovanie magneti marelli g6 tzn nemas vobec rozdelovac ani extra cievku ale len jednu krabicku v ktorej je vsetko tak ano.