Po naliati preplachovacej LHM a po odvzdusneni systemu, mi zacalo po chvili chodu strasne piskat cerpadlo na LHM, nepiska len vtedy ked tlaci, inak stale vydava strasne vyskoky ton, mnoho ludi ho ani nepocuje ale pre tych co ho pocuju medzi ktorych sa radim aj ja je to neznesitelne. Stretli ste sa s tym niekedy ? To cerpadlo je isto zle a zhanam druhe (inak ak mate dobre tak ponuknite ). Ale neviete mi poradit aspon ako odstranit to pistanie. ? mishal@snailnet.sk
Po naliati preplachovacej LHM a po odvzdusneni systemu, mi zacalo po chvili chodu strasne piskat cerpadlo na LHM, nepiska len vtedy ked tlaci, inak stale vydava strasne vyskoky ton, mnoho ludi ho ani nepocuje ale pre tych co ho pocuju medzi ktorych sa radim aj ja :) je to neznesitelne. Stretli ste sa s tym niekedy ? To cerpadlo je isto zle a zhanam druhe (inak ak mate dobre tak ponuknite ). Ale neviete mi poradit aspon ako odstranit to pistanie. ? mishal@snailnet.sk
jo jo, už sem se s tím setkal, a řek bych že píská kostka, teda přesněji řečeno jak kapalina proudí v kostce ...
jo jo, už sem se s tím setkal, a řek bych že píská kostka, teda přesněji řečeno jak kapalina proudí v kostce ...
PaM po naliati normalnej LHM to prestalo ? Lebo kocku mam vymenenu a zaroven sa nalial ten preplach. Moze to byt ze ta kocka je nejak vadna ?
PaM po naliati normalnej LHM to prestalo ? Lebo kocku mam vymenenu a zaroven sa nalial ten preplach. Moze to byt ze ta kocka je nejak vadna ?
ne, nepřestalo, píská to furt. kostku sem čistil, a asi se to složilo jinak než to bylo, ten dutej váleček s proříznutím a se sítkem....
myslím že to prostě je jinak natočený a píská to jak píšťalka vlivem proudění LHM. a když čerpadlo dává, tak to proudí jinudy, tak to nepíská .. to je moje teorie
ne, nepřestalo, píská to furt. kostku sem čistil, a asi se to složilo jinak než to bylo, ten dutej váleček s proříznutím a se sítkem....
myslím že to prostě je jinak natočený a píská to jak píšťalka vlivem proudění LHM. a když čerpadlo dává, tak to proudí jinudy, tak to nepíská .. to je moje teorie
a urcite je to v kostke ? nemoze to byt cerpadlo co piska? Lebo ak je to tak potom musim vymenit kostku naspat, lebo ta predtym to nerobila a toto sa neda pocuvat
a urcite je to v kostke ? nemoze to byt cerpadlo co piska? Lebo ak je to tak potom musim vymenit kostku naspat, lebo ta predtym to nerobila a toto sa neda pocuvat :)
no, vyskoušej to, myměň kostku a uvidíš ... vyměň čerpadlo a uvidíš...
Já sem měnil kostku i čerpadlo zároveň, tak nemůžu tvrdit že to je to či ono, ale pak se dávalo čerpadlo nové(jiné) a dělalo to ještě víc, proto že to jiné čerpadlo tlačilo víc tlaku .... tak z toho usuzuji na tu kostku ...
no, vyskoušej to, myměň kostku a uvidíš ... vyměň čerpadlo a uvidíš...
Já sem měnil kostku i čerpadlo zároveň, tak nemůžu tvrdit že to je to či ono, ale pak se dávalo čerpadlo nové(jiné) a dělalo to ještě víc, proto že to jiné čerpadlo tlačilo víc tlaku .... tak z toho usuzuji na tu kostku ...
A nepíska náhodou len málo došponovaný, resp zamastený remeň pohonu čerpadla?
A nepíska náhodou len málo došponovaný, resp zamastený remeň pohonu čerpadla?
Ahoj, ja moc neporadím, len keď vidím že si asi tiež zo Slovenska, nepodarilo sa mi ešte zistiť ktorému zariadeniu hovoríte "kostka" alias "kocka" robím výmenu LHM, povyčistení nádobky dá sa ešte niečo dobré prečistiť keď som nepoužil tú preplachovaciu kapalinu??
Ahoj, ja moc neporadím, len keď vidím že si asi tiež zo Slovenska, nepodarilo sa mi ešte zistiť ktorému zariadeniu hovoríte "kostka" alias "kocka" robím výmenu LHM, povyčistení nádobky dá sa ešte niečo dobré prečistiť keď som nepoužil tú preplachovaciu kapalinu??