nazdárek nefíte někdo kde se dá sehnat motor z Peugeota 309 T16??beru i ze zahraničí
nazdárek nefíte někdo kde se dá sehnat motor z Peugeota 309 T16??beru i ze zahraničí
T16 je z 205 nebo 405 a neseženeš ho, je veeeelmi dlouhý seznam lidí, co ho shání... Někdo ho sice nedávno sehnal v Čechách, ale to byla opravdu klika a počítej, že jeho cena několikanásobně převyšuje cenu celého BXa...
T16 je z 205 nebo 405 a neseženeš ho, je veeeelmi dlouhý seznam lidí, co ho shání... Někdo ho sice nedávno sehnal v Čechách, ale to byla opravdu klika a počítej, že jeho cena několikanásobně převyšuje cenu celého BXa... ;)
T16 je v cechach 8 kusu, z toho 7 pojizdnych.. takze zkus leda ebay a nebo fora o preplnovanych motorech. ale pocitej, ze cena motoru zacina na 30 tisicich
T16 je v cechach 8 kusu, z toho 7 pojizdnych.. takze zkus leda ebay a nebo fora o preplnovanych motorech. ale pocitej, ze cena motoru zacina na 30 tisicich :-)
hmm....T16 je nezohnatelne za normalnych okolnosti..nieco ine..co sa tam da strcit a ma to aspon 250k??
hmm....T16 je nezohnatelne za normalnych okolnosti..nieco ine..co sa tam da strcit a ma to aspon 250k??
na jednom anglickem foru jsem se docetl ze nejaky blaznivy holandan narval do Bx V6 z Xm to bych opravdu chtel videt
na jednom anglickem foru jsem se docetl ze nejaky blaznivy holandan narval do Bx V6 z Xm :-)))) to bych opravdu chtel videt
Jj v6 tam jde ale musi sa hodne rezat a zvarat. Zozen si 1.3ku s mazdy rx8
Jj v6 tam jde ale musi sa hodne rezat a zvarat. Zozen si 1.3ku s mazdy rx8 :)
nasiel som dalsi tuningovy kus na Bx ka vzduchovy filter od mattigu .link.
nasiel som dalsi tuningovy kus na Bx ka :) vzduchovy filter od mattigu :)http://www.mattig.de/content/index.php?option=com_phpshop&page=shop.browse&category_id=-1&keyword=&langde&orderby=produkt&limit=12&limitstart=12
kdyz uz tunit motor, tak se delaji v britanii treba ostry vacice na mi16, popripadne kity sani a tak. Jeste, ze motor je shodny s pug, jinak by na citroena nikdo nic neudelal
kdyz uz tunit motor, tak se delaji v britanii treba ostry vacice na mi16, popripadne kity sani a tak. Jeste, ze motor je shodny s pug, jinak by na citroena nikdo nic neudelal :-D