Otazka pre všetkých:ake mate skusenosti z inzerovanim na klube?ako sa vam dari predavat,kupovat abo menit navzajom nahr. dieli, alebo auta, alebo kto ma aku uspesnost? nebodaj ci niekto niekoho neodrbal noatak! skor som mal aspon nejaky kontakt, teraz akosi nic!???? tak som zvedavy na vase skusenosti,,
Otazka pre všetkých:ake mate skusenosti z inzerovanim na klube?ako sa vam dari predavat,kupovat abo menit navzajom nahr. dieli, alebo auta, alebo kto ma aku uspesnost? nebodaj ci niekto niekoho neodrbal noatak! skor som mal aspon nejaky kontakt, teraz akosi nic!???? tak som zvedavy na vase skusenosti,,
Otazke nerozmiem, hlavne vete "skor som mal aspon nejaky kontakt teraz akosi nic" ?
Otazke nerozmiem, hlavne vete "skor som mal aspon nejaky kontakt teraz akosi nic" ?
asi nikdo nic nepotřebuje ...Jajo
no, Jajo narážá na to , že něco nabízí v inzerci a nikdo se mu zatím neozval ...
http://www.bxclub.cz/page/kod-22/inz-52406489/rubrika-53406#p52406489.html
asi nikdo nic nepotřebuje ...Jajo
myslel som to asi tak, že či tu fakt nikto nič nepotrebuje? nemyslim to ironicky, som takisto fanda a chcel som len pomosť, ak sa to nehodí tak potom sorry...
myslel som to asi tak, že či tu fakt nikto nič nepotrebuje? nemyslim to ironicky, som takisto fanda a chcel som len pomosť, ak sa to nehodí tak potom sorry...
Musis byt trpezlivy, ono to niekedy trva dlho kym sa niekto najde ... ja mam doma 8 dveri, dve kapoty spusty veci a postupne to rozdavam zadara .. nikto to nechce
Musis byt trpezlivy, ono to niekedy trva dlho kym sa niekto najde ... ja mam doma 8 dveri, dve kapoty spusty veci a postupne to rozdavam zadara .. nikto to nechce :)