levy predni lozisko mi zaclo hucet. Musi se vymenovat v paru,nebostaci jedno? Jake jsou ceny noveho a da se pouzit z nejakeho vraku? Dekuji
levy predni lozisko mi zaclo hucet. Musi se vymenovat v paru,nebostaci jedno? Jake jsou ceny noveho a da se pouzit z nejakeho vraku? Dekuji
Stačí vyměnit jen to vadné. Jinak ložiska, kotouče, destičky a pod zásadně nové.
Stačí vyměnit jen to vadné. Jinak ložiska, kotouče, destičky a pod zásadně nové.
Já měl ložisko za,nepamatuji se již přesně,cca tisíc.Záleží kde jej koupíš,u kterého prodejce.
Já měl ložisko za,nepamatuji se již přesně,cca tisíc.Záleží kde jej koupíš,u kterého prodejce.
Cauky lidi
Tak koukam ze nejsem sam komu huci LOZISKO
Protože zitra jedu na dovolenou nutně hledam nekoho kdo ma na prodej celou tehlici ze bych si to jen vymenil Muze to byt i na trase Praha - Jablone n/O pres Hradec Kralove. Nema nejaka dobra duse na prodej prosim prosim smutne koukam Me tel. cislo je 723949358 a DIKY
Cauky lidi :-)
Tak koukam ze nejsem sam komu huci LOZISKO :-):-)
Protože zitra jedu na dovolenou nutně hledam nekoho kdo ma na prodej celou tehlici ze bych si to jen vymenil :-)) Muze to byt i na trase Praha - Jablone n/O pres Hradec Kralove. Nema nejaka dobra duse na prodej prosim prosim smutne koukam :-( Me tel. cislo je 723949358 a DIKY :-):-)