Zdravím všechny. Mám takovej problém. Nedaří se mi sehnat přední díl výfuku na 1,4 TGE r.v 1991. Takový to S-íčko co vede od svodů pod motorem nad nápravu. Mám na autě ten starší typ ale opírá se mi o stabilizátor, takže zablokoval regulátor výšky v jedné poloze. V okolí liberce už nic takovýho prostě není k dostání a v citroenu za něj chtějí 10 500 Kč. Nevíte jestli by to nebyl někdo schopnej vyrobyt? Nebo jestli nemá někdo přebytečnej v garáži? Díky za rady.
Zdravím všechny. Mám takovej problém. Nedaří se mi sehnat přední díl výfuku na 1,4 TGE r.v 1991. Takový to S-íčko co vede od svodů pod motorem nad nápravu. Mám na autě ten starší typ ale opírá se mi o stabilizátor, takže zablokoval regulátor výšky v jedné poloze. V okolí liberce už nic takovýho prostě není k dostání a v citroenu za něj chtějí 10 500 Kč. Nevíte jestli by to nebyl někdo schopnej vyrobyt? Nebo jestli nemá někdo přebytečnej v garáži? Díky za rady.
Bacha, nebrat Starline, to radši výfuk z plechovek od piva... V pondělí se mrknu v práci za kolik by byl...
Bacha, nebrat Starline, to radši výfuk z plechovek od piva... ;) V pondělí se mrknu v práci za kolik by byl... ;)
No je to dost mizerný, protože Bosal ho nedělá, tudíž ani všichni kopíráci Bosalu... Ale mrknu po něm v pondělí
No je to dost mizerný, protože Bosal ho nedělá, tudíž ani všichni kopíráci Bosalu... :) Ale mrknu po něm v pondělí ;)
No tak moc tě nepotěším, opravdu se s tím nikdo neobtěžuje vyrábět... Takže buď si nech od výfukáře upravit ten svod co máš, nebo bych přinejhorším zkusil svod z Berlinga, má to udělané podobně...
No tak moc tě nepotěším, opravdu se s tím nikdo neobtěžuje vyrábět... :( Takže buď si nech od výfukáře upravit ten svod co máš, nebo bych přinejhorším zkusil svod z Berlinga, má to udělané podobně...
Pajator: Nooo tak to mám opravdu problém. U výfukáře už jsem totiž taky byl. Prej to nedokáže...Zkusim teda ještě někde splašit ten svod z berlinga. Uvidím. Ale díky.
Pajator: Nooo tak to mám opravdu problém. U výfukáře už jsem totiž taky byl. Prej to nedokáže...Zkusim teda ještě někde splašit ten svod z berlinga. Uvidím. Ale díky.
Koukal jsem jen podle nákresu u Bosalu, že je to Berlingo podobný, ale zaručit se ti za to nemůžu... Ale myslim, že šikovný výfukář, který nebude ohrnovat nos ti to určitě zvládne prodloužit nebo nastavit jak je potřeba...
Koukal jsem jen podle nákresu u Bosalu, že je to Berlingo podobný, ale zaručit se ti za to nemůžu... Ale myslim, že šikovný výfukář, který nebude ohrnovat nos ti to určitě zvládne prodloužit nebo nastavit jak je potřeba... ;)
No nevím,zatím jsem u 14 viděl jen ten díl 788-493,ale soudě dle dolévání vody do chladiče bych typoval motor z Peugeota 309
No nevím,zatím jsem u 14 viděl jen ten díl 788-493,ale soudě dle dolévání vody do chladiče bych typoval motor z Peugeota 309
Jestli občas jezdíš do M. Boleslavi , tak tam bych věděl . Jedna firma z obce Krnsko u Ml. Boleslavi se výrobou výfuků na cokoliv zabejvá , bohužel kontakt jsem někde potratil . Mě tam kdysi dávno dělali komplet vedení na Nissana Bluebirda za 3500 ,- kč a v pohodě .
Jestli občas jezdíš do M. Boleslavi , tak tam bych věděl . Jedna firma z obce Krnsko u Ml. Boleslavi se výrobou výfuků na cokoliv zabejvá , bohužel kontakt jsem někde potratil . Mě tam kdysi dávno dělali komplet vedení na Nissana Bluebirda za 3500 ,- kč a v pohodě .
No koukal jsem na foto toho Peugeotu 309 a pod kapotou má úplně to samý co já v BX. Akorát nevím jestli má i stejně řešenou nápravu a stabilizátor...
No koukal jsem na foto toho Peugeotu 309 a pod kapotou má úplně to samý co já v BX. Akorát nevím jestli má i stejně řešenou nápravu a stabilizátor...