Ahoj mohol by mi niekto napisat postup na vymontovanie a vycistenie zadneho korektora? Popripade schemu? Hladal som to tu ale nejako som sa k tomu nemohol dopracovat. Preberal som to doobeda na chate, ale to bolo na inom kompe tak z toho nic nemam
A este jedna vec: Kolko stoji ta manzeta ci membrana na pretesnenie do korektora?
Tu v DE sa bohuzial korektory neopravuju, tu sa rovno vymienaju za nove a dost drahe a na to nemam ani chut a ani peniaze.
A ani ta manzeta sa neda kupit
Ahoj mohol by mi niekto napisat postup na vymontovanie a vycistenie zadneho korektora? Popripade schemu? Hladal som to tu ale nejako som sa k tomu nemohol dopracovat. Preberal som to doobeda na chate, ale to bolo na inom kompe tak z toho nic nemam :-(
A este jedna vec: Kolko stoji ta manzeta ci membrana na pretesnenie do korektora?
Tu v DE sa bohuzial korektory neopravuju, tu sa rovno vymienaju za nove a dost drahe a na to nemam ani chut a ani peniaze.
A ani ta manzeta sa neda kupit
Nic složitého to není odpoj trubky a zespoda jsou dva šrouby 11klíč,sundaš prachovky a potom stáhneš kovové kroužky co drží membránu (stojí asi 120 Kč) povolíš matku a sundaš manžetu jsu tam pružina a podložka pak už zbejvá segrovka a tenkej plíšek a mužeš to vysunout na druhou stranu. Vymejt, namazat dát dohromady a šup tam snim zpět prej by se měla sčíhnout vějška ale zatim to bylo vždy bez problému tak ať se daří snad jsem to popsal srozumitelně
Nic složitého to není odpoj trubky a zespoda jsou dva šrouby 11klíč,sundaš prachovky a potom stáhneš kovové kroužky co drží membránu (stojí asi 120 Kč) povolíš matku a sundaš manžetu jsu tam pružina a podložka pak už zbejvá segrovka a tenkej plíšek a mužeš to vysunout na druhou stranu. Vymejt, namazat dát dohromady a šup tam snim zpět prej by se měla sčíhnout vějška ale zatim to bylo vždy bez problému tak ať se daří snad jsem to popsal srozumitelně :-))
vil to napsal přesně a jednoduše, napsal bych to tak taky....není na tom co zkazit, hlavně to pořádně vymýt třeba naftou a myslim že se to nedá ani nějak jinak složit...
vil to napsal přesně a jednoduše, napsal bych to tak taky....není na tom co zkazit, hlavně to pořádně vymýt třeba naftou a myslim že se to nedá ani nějak jinak složit...
Uz len jedno, kto by bol ochotny mi kupit tu membranu a poslat mi ju do DE? Tu sa to totiz neda kupit.
Asi najlepsie aj na predny korektor, ked ho raz budem musiet otvorit a vycistit
S peniazmi to nejako vyriesime
Diky za rychlu odpoved :-)
Uz len jedno, kto by bol ochotny mi kupit tu membranu a poslat mi ju do DE? Tu sa to totiz neda kupit.
Asi najlepsie aj na predny korektor, ked ho raz budem musiet otvorit a vycistit :-(
S peniazmi to nejako vyriesime
Pýtal si sa v Citroene, podľa toho katalógového čísla, čo som ti v pondelok na chate dal?
Je to diel, ktorý predsa musí ísť objednať. Keď ide v ČR aj na SK, tak musí ísť aj v DE.
Pýtal si sa v Citroene, podľa toho katalógového čísla, čo som ti v pondelok na chate dal?
Je to diel, ktorý predsa musí ísť objednať. Keď ide v ČR aj na SK, tak musí ísť aj v DE.
Pytal som sa na opravu toho korekora, a na nahradne diely, to cislo som nespomenul.
Mozes mi ho este raz napisat, skusim zavolat do druheho Cit. servisu tu v meste
Pytal som sa na opravu toho korekora, a na nahradne diely, to cislo som nespomenul.
Mozes mi ho este raz napisat, skusim zavolat do druheho Cit. servisu tu v meste :-)
Tak predsa len sa to da, bol som v druhom a podla toho cisla mi to objednali
Jedna stoji 4,20€ takze to ani tak drahe neni
Drzte palce idem to robit
Tak predsa len sa to da, bol som v druhom a podla toho cisla mi to objednali :-)
Jedna stoji 4,20€ takze to ani tak drahe neni
Drzte palce idem to robit
Tak uz to mam za sebou
Ked som to vsetko vypucoval, tak som zistil ze je pretrhnuta hadicka co ide ako prepad z korektora.
Tak som to nejak zbastlil a uvidim ako to bude drzat. Pod tym gumovym deklom je vsetko suche, znaci ze membrana aspon z vonkajsej strany je OK.
Tak uz to mam za sebou :-)
Ked som to vsetko vypucoval, tak som zistil ze je pretrhnuta hadicka co ide ako prepad z korektora.
Tak som to nejak zbastlil a uvidim ako to bude drzat. Pod tym gumovym deklom je vsetko suche, znaci ze membrana aspon z vonkajsej strany je OK.