Chtěl bych se zeptat admina, jak je možné, že bez přihlášení se mi objevuje jeden příspěvek, který se po přihlášení neobjeví, konkrétně ze dneška 22:33 o ZX 1,6i? Díky za poučení.
Chtěl bych se zeptat admina, jak je možné, že bez přihlášení se mi objevuje jeden příspěvek, který se po přihlášení neobjeví, konkrétně ze dneška 22:33 o ZX 1,6i? Díky za poučení.
Asi máš začarovaný počítač
Ja ten príspevok vidím aj pred, aj po prihlásení
Asi máš začarovaný počítač:-)
Ja ten príspevok vidím aj pred, aj po prihlásení:-)
Taky možnost, i když jsem myslel, že na počítače čáry neplatí. Ale dělá to pořád. Už jsem myslel, že přihlášení můžou psát jen o bx a všechno ostatní je jim nepřístupné
Taky možnost, i když jsem myslel, že na počítače čáry neplatí. Ale dělá to pořád. Už jsem myslel, že přihlášení můžou psát jen o bx a všechno ostatní je jim nepřístupné:)
Smazal jsem cookies a celou historii procházení, ale stejně to dělá. Když se připojím, tak tam téma v seznamu je, ale jak se přihlásím tak zmizí. Přijde mi to divný. Ale to neva, většina tam zůstává. Stejně dík
Smazal jsem cookies a celou historii procházení, ale stejně to dělá. Když se připojím, tak tam téma v seznamu je, ale jak se přihlásím tak zmizí. Přijde mi to divný. Ale to neva, většina tam zůstává. Stejně dík
Pořád to dělá, ale asi jenom u toho příspěvku se ZX 1.6i. To neva. Pěkný den
Pořád to dělá, ale asi jenom u toho příspěvku se ZX 1.6i. To neva. Pěkný den