Tlačítko zamykání chybí uplně, to bych doma možná ještě někde vyhrabal, takhle malý mikrotlačítko, ale spíš mě trápí ty gumičky který jsou nad těmi tlačítky a který se mačkaj. Nevíte kde by se to dalo sehnat? díky za každou radu...
Zdravim, mám problem, pořídil jsem si místo BXa Berlingo viz profil a dostal jsem k tomu klíč s dálkovým centrálem, ale je v tomto stavu:-(
http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/255162_15.jpg
Tlačítko zamykání chybí uplně, to bych doma možná ještě někde vyhrabal, takhle malý mikrotlačítko, ale spíš mě trápí ty gumičky který jsou nad těmi tlačítky a který se mačkaj. Nevíte kde by se to dalo sehnat?:-( díky za každou radu...
ctroen v Kutné hoře 8500kč a citroen v kolíně 2600kč což se rovná ceně alarmu s centrálním zamykáním a 2 novýmy klíčenkami takže radši pujdu do toho alarmu s centrálem. Ale zkusim ten klíč ještě nějak zbastlit...
ctroen v Kutné hoře 8500kč a citroen v kolíně 2600kč což se rovná ceně alarmu s centrálním zamykáním a 2 novýmy klíčenkami:-( takže radši pujdu do toho alarmu s centrálem. Ale zkusim ten klíč ještě nějak zbastlit...