AHOJ ZDRAVYM prosim vas nemate nekdo odkazy na nejaky internetovy opchody kde se da koupit cokoli na tuning citroenu bx moc dekuji a preju heske prozity velikonoc.
AHOJ ZDRAVYM prosim vas nemate nekdo odkazy na nejaky internetovy opchody kde se da koupit cokoli na tuning citroenu bx moc dekuji a preju heske prozity velikonoc. :d:d:d
Stylingové díly šité na míru BX se bohužel prakticky nedělají, nějaké malé doplňky jako řadící páky apod. seženeš kdekoliv... Ale jestli chceš "přetunit" 16v, tak to sem radši ani nepiš... Jinak když už někam veřejně píšeš, tak si to po sobě aspoň přečti, abys nepsal takový do očí bijící hrubky jako ZDRAVYM, OPCHOD nebo PROZITY...
Stylingové díly šité na míru BX se bohužel prakticky nedělají, nějaké malé doplňky jako řadící páky apod. seženeš kdekoliv... Ale jestli chceš "přetunit" 16v, tak to sem radši ani nepiš... :-D Jinak když už někam veřejně píšeš, tak si to po sobě aspoň přečti, abys nepsal takový do očí bijící hrubky jako ZDRAVYM, OPCHOD nebo PROZITY... ;)
Teda Pájo, takhle tě neznám. Myslim, že nějaký díly dělal německej Musketier - na XM určitě, ale stejně to nikde neseženeš.
Teda Pájo, takhle tě neznám. Myslim, že nějaký díly dělal německej Musketier - na XM určitě, ale stejně to nikde neseženeš.
Já jen myslel to, že 16v má křídlo, prahy, občas i nárazníky už v základu, takže velký prostor na decentní tuning tam není a taky není třeba, ale to je můj názor... Ať si každý dělá s autem co chce, ale když občas potkávám ty přeplácané chudáčky, tak je mi jich líto... A Simčo neboj, na poznávání bude určitě příležitost DD
Já jen myslel to, že 16v má křídlo, prahy, občas i nárazníky už v základu, takže velký prostor na decentní tuning tam není a taky není třeba, ale to je můj názor... :) Ať si každý dělá s autem co chce, ale když občas potkávám ty přeplácané chudáčky, tak je mi jich líto... :) A Simčo neboj, na poznávání bude určitě příležitost :-DDD
aj tu je daco .link.
poradne kolesa na zaciatok...kolesa robia auto...pekny lak...neplacat na auto nic zbytocne a je to
aj tu je daco
http://www.tuning-centrum.cz/
poradne kolesa na zaciatok...kolesa robia auto...pekny lak...neplacat na auto nic zbytocne a je to :)
A když už jsme u toho tuningu, nechcete někdo tento volant??? .link.
A když už jsme u toho tuningu, nechcete někdo tento volant??? :)
http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/216057_26.jpg
Jinak na BX se dela: nasavac vzduchu na kapotu, prahy, lizatko na predni naraznik, kridlo. Vic asi nic
Jinak na BX se dela: nasavac vzduchu na kapotu, prahy, lizatko na predni naraznik, kridlo. Vic asi nic
ten volant nie ale tú palubnú alebo znak z nej 16Valve a tá radiaca hmm...
ten volant nie ale tú palubnú alebo znak z nej 16Valve :P a tá radiaca hmm... :D
Tak si tam dej cire z VW (skoda).Na Xantii jsem sehnal s LEDkama.Ale ta cena
Tak si tam dej cire z VW (skoda).Na Xantii jsem sehnal s LEDkama.Ale ta cena :-O