zdravim lidi prosim o radu mam bxko 14benzin nestartuje mi benzin tam jde jiskru taky hazi tak uz nevim cim by to mohlo byt
vecer jsem prijel domu a rano uz nenastartoval jenom se mi z lehka rosvitila stopka a katalizator na pristrojovcestoji my to v garazi a nevim co stim diky za vase rady mel jsem odpojenej kabl jak je pod termostatem je to stejnej kabel jako od lamda sondy nevim na co je .tak jsem ho pripojil a nic tak nevim.
zdravim lidi prosim o radu mam bxko 14benzin nestartuje mi benzin tam jde jiskru taky hazi tak uz nevim cim by to mohlo byt
vecer jsem prijel domu a rano uz nenastartoval jenom se mi z lehka rosvitila stopka a katalizator na pristrojovcestoji my to v garazi a nevim co stim diky za vase rady mel jsem odpojenej kabl jak je pod termostatem je to stejnej kabel jako od lamda sondy nevim na co je .tak jsem ho pripojil a nic tak nevim.
mel jsem podobny problem, drzi ti volnobeh,teda drzel normalne? jestli ne tak potenciometr mel jsem to same
mel jsem podobny problem, drzi ti volnobeh,teda drzel normalne? jestli ne tak potenciometr mel jsem to same
volnobeh drzel normalne to jezdilo vecewr e rano uz jsem nenastartoval kde najdu ton potenciomer
volnobeh drzel normalne to jezdilo vecewr e rano uz jsem nenastartoval kde najdu ton potenciomer
Pokud ti vstřik při startování hází benzín a svíčka hází jiskru, tak bych vsadil na slabou jiskru - tzn. cívka...
Pokud ti vstřik při startování hází benzín a svíčka hází jiskru, tak bych vsadil na slabou jiskru - tzn. cívka... ;)
Jo ještě zkontroluj, jestli máš zapojené čidlo teploty vody - modré pod rozdělovačem, bez toho to nenatočíš
Jo ještě zkontroluj, jestli máš zapojené čidlo teploty vody - modré pod rozdělovačem, bez toho to nenatočíš ;)
pajator myslis civka ale nechapu proc se rosvitila z lehka stopka a katik kdyz jsem stim vecer jezdil a rano uzu nenastartoval
pajator myslis civka ale nechapu proc se rosvitila z lehka stopka a katik kdyz jsem stim vecer jezdil a rano uzu nenastartoval
Shrnuto, začal bych tím čidlem, mrkni na kabely, kdyžtak zkus koupit nové, stojí cca 300,-... Když nic, zkusil bych si od někoho půjčit cívku z funkčního auta...
Shrnuto, začal bych tím čidlem, mrkni na kabely, kdyžtak zkus koupit nové, stojí cca 300,-... Když nic, zkusil bych si od někoho půjčit cívku z funkčního auta... ;)
To rozsvícení by ukazovalo na to čidlo, mrkni jestli se ti neodpojilo jen třeba
To rozsvícení by ukazovalo na to čidlo, mrkni jestli se ti neodpojilo jen třeba
Jinak z tvého profilu není jasné co máš za motor, Break 1.4 z roku 1982 a stříkačkou pod kapotou jsem ještě neviděl... Kdyžtak tam hoď nějakou fotku
Jinak z tvého profilu není jasné co máš za motor, Break 1.4 z roku 1982 a stříkačkou pod kapotou jsem ještě neviděl... :) Kdyžtak tam hoď nějakou fotku ;)
Jo, může... Jak jsem psal, zkus to čidlo a pokud ti to pořád nepůjde, sežeň si někde na půjčení cívku... Jde tam i z jiných motorů, já tam dal cívku z 16v třeba...
Jo, může... Jak jsem psal, zkus to čidlo a pokud ti to pořád nepůjde, sežeň si někde na půjčení cívku... Jde tam i z jiných motorů, já tam dal cívku z 16v třeba... ;)
mam jeste dotaz jak vede ten kabel pod civku 4pinovi mam tam utrhli dratek musim to vymenit je to takova hneda kosticka a vtom jsou dratky muze to byt taky tim ze to nestartuje.
mam jeste dotaz jak vede ten kabel pod civku 4pinovi mam tam utrhli dratek musim to vymenit je to takova hneda kosticka a vtom jsou dratky muze to byt taky tim ze to nestartuje.
měl jsem taky s tím problém a byl špatný kontakt u váhy vzduchu tak to zkus
měl jsem taky s tím problém a byl špatný kontakt u váhy vzduchu tak to zkus
Váha vzduchu na 1,4 motoru??? Hmm, to jsou mi novinky... Zbytečně mu nepleťte hlavu nesmyslama...
Váha vzduchu na 1,4 motoru??? Hmm, to jsou mi novinky... :) Zbytečně mu nepleťte hlavu nesmyslama... ;)