Čaute lidi. Mám takový problémek. Dneska se mi podařilo zabouchnout si klíče v autě. Mám BX-ko bez centrálu a chtěl bych vědět, jestli to jde vyháčkovat jak 120-cítka,případně jak se dostat dovnitř. Předem děkuji za odpověď.
Čaute lidi. Mám takový problémek. Dneska se mi podařilo zabouchnout si klíče v autě. Mám BX-ko bez centrálu a chtěl bych vědět, jestli to jde vyháčkovat jak 120-cítka,případně jak se dostat dovnitř. Předem děkuji za odpověď.
jde to stejne dobre jako 120ka, staci mezerou mezi oknem a dvermi tam kde konci tesneni prostrcit dostatecne silny drat na konci zahnuty, "nasmatrat" zamek a zatahnout
Delal jsem to pouze jedinkrat, nikdy pred tim jsem nic podobneho takto neoteviral a otevrel jsem to behem asi 20s
jde to stejne dobre jako 120ka, staci mezerou mezi oknem a dvermi tam kde konci tesneni prostrcit dostatecne silny drat na konci zahnuty, "nasmatrat" zamek a zatahnout :)
Delal jsem to pouze jedinkrat, nikdy pred tim jsem nic podobneho takto neoteviral a otevrel jsem to behem asi 20s :)
Díky za info zítra po práci to zkusím. 120 jsem otvíral taťkovi na dovolené, tak snad to půjde stejně dobře.
Díky za info zítra po práci to zkusím. 120 jsem otvíral taťkovi na dovolené, tak snad to půjde stejně dobře.
Tak jsem to nevydržel ). Klíčky už mi vísí na věšáku. ještě jednou děkuji za pomoc.
Tak jsem to nevydržel :-))). Klíčky už mi vísí na věšáku. ještě jednou děkuji za pomoc.
Existujou takový plastový krytky, který se přidělají přes háčky, co se vytahujou nebo zamačkávají (na otevření nebo zajištění zámků). Je to jednoduchý a myslím, že účinný
Existujou takový plastový krytky, který se přidělají přes háčky, co se vytahujou nebo zamačkávají (na otevření nebo zajištění zámků). Je to jednoduchý a myslím, že účinný
hm..no po mojom menšom študovaní som našiel neaké zabezpečené z xantie ale niesom si istý..
hm..no po mojom menšom študovaní som našiel neaké zabezpečené z xantie ale niesom si istý..