Ahoj ,tak jsem včera poprvé zalitoval ,že jsem si pořídil auto s hydraulickým pérováním,ten kdo vymyslel tzv. pavouka musel být debil,debil,debil a sjetej k tomu!!!!Po dvouhodinovém usilí jsme nasadili složitě dvě vypadlé hadičky,které jsme asi vytáhli předminulý týden,kdy jsme vyměňovali silentblok,no a dořád to někde kape,přístup jak k penězům,no prostě sem se pěkně vytočil,na sousedním clubu někdo popisoval,jak celý svazek přepadových hadiček vyhodil a nahradil něčím jiným,tak do toho bych asi nešel,nicméně jsem tímto přišel o poslední iluze o dokonalosti tohoto systému!!!
Ahoj ,tak jsem včera poprvé zalitoval ,že jsem si pořídil auto s hydraulickým pérováním,ten kdo vymyslel tzv. pavouka musel být debil,debil,debil a sjetej k tomu!!!!Po dvouhodinovém usilí jsme nasadili složitě dvě vypadlé hadičky,které jsme asi vytáhli předminulý týden,kdy jsme vyměňovali silentblok,no a dořád to někde kape,přístup jak k penězům,no prostě sem se pěkně vytočil,na sousedním clubu někdo popisoval,jak celý svazek přepadových hadiček vyhodil a nahradil něčím jiným,tak do toho bych asi nešel,nicméně jsem tímto přišel o poslední iluze o dokonalosti tohoto systému!!!
pri manipulácii s pavukom treba vyhodiť dlhú poloos a prístup je tam celkom dobrý a výmena pavuka tiež nie nijak strašná.
dan ináč s tou vecou sme nepostúpili nijako?
pri manipulácii s pavukom treba vyhodiť dlhú poloos a prístup je tam celkom dobrý a výmena pavuka tiež nie nijak strašná.
dan ináč s tou vecou sme nepostúpili nijako?
no jo Dane, taky jsem proklínal inženýry od Citroenu... ale nakonec pohoda
no jo Dane, taky jsem proklínal inženýry od Citroenu... ale nakonec pohoda ;-)
Já jsem ještě pavouka dělat nemusel, dělali mi ho asi před dvěma roky v servisu a to oba dva, už byly totálně na šrot, teď sem zjistil že je tam ale jedna přetrhnutá, ale nevím jestli patří k pavouku nebo je zvlášť spojil sem to ale pořád to trošku kape tak na to pak pořádně kouknu. Jinak dalšího pavouka si udělám sám na rampě, mám malinký ručičky a docela dlouhou trpělivost tak snad to pak zvládnu až to budu dělat Jinak před (novým) pavoukem to chcalo kde se dalo a jak se dal nový tak pohodička a kapka žádná, teda až do teďka
Já jsem ještě pavouka dělat nemusel, dělali mi ho asi před dvěma roky v servisu a to oba dva, už byly totálně na šrot, teď sem zjistil že je tam ale jedna přetrhnutá, ale nevím jestli patří k pavouku nebo je zvlášť spojil sem to ale pořád to trošku kape tak na to pak pořádně kouknu. Jinak dalšího pavouka si udělám sám na rampě, mám malinký ručičky a docela dlouhou trpělivost :D tak snad to pak zvládnu až to budu dělat :D Jinak před (novým) pavoukem to chcalo kde se dalo a jak se dal nový tak pohodička a kapka žádná, teda až do teďka :(