Zdravim Bx -akov, chcel som vymenit kuzelikove loziska v zadnych ramenach ale boli uplne rozsypane, ramena su dost vydrate od vysypanych valcekov, da sa to este nejako repasovat, nove budu asi dost drahe?
Zdravim Bx -akov, chcel som vymenit kuzelikove loziska v zadnych ramenach ale boli uplne rozsypane, ramena su dost vydrate od vysypanych valcekov, da sa to este nejako repasovat, nove budu asi dost drahe?
jestli budeš potřebovat yadní ramena tak bzch ti mohl dát moje rozdělávám mojeho brouka protiže moje polovička ho opřela o zet tak když tož tak zavolej číslo v profilu
jestli budeš potřebovat yadní ramena tak bzch ti mohl dát moje rozdělávám mojeho brouka protiže moje polovička ho opřela o zet tak když tož tak zavolej číslo v profilu
já jsem to teda ještě zatím nemusel dělat, ale asi si na to našetřím abych nedopadl jako ty a udělám to zavčas. jinak myslím že normálně ty ramena se dají vyvařit a bude to zase dobrý, pak už jen nový ložiska
já jsem to teda ještě zatím nemusel dělat, ale asi si na to našetřím abych nedopadl jako ty a udělám to zavčas. jinak myslím že normálně ty ramena se dají vyvařit a bude to zase dobrý, pak už jen nový ložiska :)