Chtel bych se zeptat... jak je mozne ze mym klicem od BX odemknu uz druhe cizi BX ?
Chtel bych se zeptat... jak je mozne ze mym klicem od BX odemknu uz druhe cizi BX ?
22.04.2008 22:57 -
Re: mym klicem od BX odemknu uz druhe cizi BX!?
řekl bych, že to bude tím, že nejsou neomezené kombinace jak bude klíč vroubkovaný a určitě existují i jíná auta která mají stejné zámky. například táta když měl škodovku tak mohl otevřít ještě jednu co měl jeho kámoš
řekl bych, že to bude tím, že nejsou neomezené kombinace jak bude klíč vroubkovaný a určitě existují i jíná auta která mají stejné zámky. například táta když měl škodovku tak mohl otevřít ještě jednu co měl jeho kámoš:)
22.04.2008 23:44 -
Už jsem párkrát slyšel, že BX otevřeš i slabým šroubovákem....ale nezkoušel jsem to.
Ale i pokud by to tak nebylo, mohli jste kápnout zrovna na stejné serie kombinací zámku. Tady v práci zase otevírá kolega dáílkovým centrálem dvě nové fabie naráz, pokud nestojí každá na druhém konci parkoviště...
Už jsem párkrát slyšel, že BX otevřeš i slabým šroubovákem....ale nezkoušel jsem to.
Ale i pokud by to tak nebylo, mohli jste kápnout zrovna na stejné serie kombinací zámku. Tady v práci zase otevírá kolega dáílkovým centrálem dvě nové fabie naráz, pokud nestojí každá na druhém konci parkoviště...
23.04.2008 08:20 -
Moje úplne prvé BX som raz odomkol kľúčom od zamykacej páky volantu, ktorý som omylom vsunul do zámku dverí
Moje úplne prvé BX som raz odomkol kľúčom od zamykacej páky volantu, ktorý som omylom vsunul do zámku dverí:-)
23.04.2008 13:27 -
Jj, jde to, na jeden z klíčů od mého BX jsem jezdil i s kamarádovým BX. A na vrakáči se mi podařilo odemknout také nějaké. Ale to šlo asi jen plochým klíčem, myslím, že ten křížový měl více variant...
Jj, jde to, na jeden z klíčů od mého BX jsem jezdil i s kamarádovým BX. A na vrakáči se mi podařilo odemknout také nějaké. Ale to šlo asi jen plochým klíčem, myslím, že ten křížový měl více variant...
23.04.2008 15:08 -
no kluc od GTi mi pasuje aj do 16V vyhoda vzdy stacilo mat jeden vo vrecku..a ked som jeden zlomil tak sa nič nedialo
no kluc od GTi mi pasuje aj do 16V :D vyhoda vzdy stacilo mat jeden vo vrecku..a ked som jeden zlomil tak sa nič nedialo :D
26.04.2008 07:37 -
moje Bx jsem otevíral jakýmkoliv klíčem který se tam vešel, šroubovákem a jednou dokonce i kusem dřeva. Prostě se rozpadl zámek a pak stačilo jen polechtat centrál a bylo to...
moje Bx jsem otevíral jakýmkoliv klíčem který se tam vešel, šroubovákem a jednou dokonce i kusem dřeva. Prostě se rozpadl zámek a pak stačilo jen polechtat centrál a bylo to...
26.04.2008 20:43 -
Tak jsem to dneska taky prubla a mym klíčkem odemknu jedno další naše auto - dobrý.
Tak jsem to dneska taky prubla a mym klíčkem odemknu jedno další naše auto - dobrý.
27.04.2008 11:48 -
Tak dneska jsem to vyzkoušel na svém BX a musim říct, že jsem znepokojen. Otevřu ho naprosto čímkoli, co se vejde do zámku.
Tak dneska jsem to vyzkoušel na svém BX a musim říct, že jsem znepokojen. Otevřu ho naprosto čímkoli, co se vejde do zámku.
27.04.2008 15:35 -
Zdravím všechny. Lidi nejste sami. Mé BXo je také vstřícné všemu co se mu vejde do zámku. Zkoušel jsem na parkovišti u hypermarketu po domluvě s majitelem odemknout svým klíčem cizí Bxo a ono to šlo jak po másle. Majitel byl pěkně vykulenej Lidi berte to s nadhledem, když vám budou chtít vykrást auto tak aspon nezkurvěj zámek. Já v něm nic nenechávám a odjet s tim zloději nemůžou, neb ho nedovedou nastartovat. Zdar Felix
Zdravím všechny. Lidi nejste sami. Mé BXo je také vstřícné všemu co se mu vejde do zámku. :-) Zkoušel jsem na parkovišti u hypermarketu po domluvě s majitelem odemknout svým klíčem cizí Bxo a ono to šlo jak po másle. Majitel byl pěkně vykulenej :-) Lidi berte to s nadhledem, když vám budou chtít vykrást auto tak aspon nezkurvěj zámek. Já v něm nic nenechávám a odjet s tim zloději nemůžou, neb ho nedovedou nastartovat. Zdar Felix
27.04.2008 19:21 -
Ja som mal toto isté asi 5r späť s Renaultom 9 z neho som otvoril aj Renault19
Ja som mal toto isté asi 5r späť s Renaultom 9 z neho som otvoril aj Renault19
27.04.2008 21:16 -
objavil som revolučné riešenie ktoré odstráni tento problém D .link.
objavil som revolučné riešenie ktoré odstráni tento problém :DD http://members.aol.com/cotsmm/bean.jpg
27.04.2008 21:42 -
Neřešíte něco zbytečně?? Většina Bx, která jdou odemknout druhým klíčem je o zamrzlých stavítkách, aneb majitel bordelář. Kdo se snaží jednou za čas zámky pročistit a namazat, tak tyto problémy nemá. Odlitek těla zámku je slitina nějakého zinkoaluminia, čili šmejdu, který díky oxidaci nabývá na objemu a pak se stavítka nemůžou silou pružinky vrátit do polohy zamčeno, a tudíž zůstanou v poloze kdy umožňují odemčení čímkoliv. Takový zámek pak jde odemknout kdečím, i školním pravítkem, či jinou věcí. Jakmile se takovýto zámek zbaví nečistot a kysličníků ze svých útrob, bude opět funkční. Ale nikde to neříkejte, nikomu se nelíbí že mu někdo prozradí jeho tajemství , a to to, že je bordelář.
Neřešíte něco zbytečně?? Většina Bx, která jdou odemknout druhým klíčem je o zamrzlých stavítkách, aneb majitel bordelář. Kdo se snaží jednou za čas zámky pročistit a namazat, tak tyto problémy nemá. Odlitek těla zámku je slitina nějakého zinkoaluminia, čili šmejdu, který díky oxidaci nabývá na objemu a pak se stavítka nemůžou silou pružinky vrátit do polohy zamčeno, a tudíž zůstanou v poloze kdy umožňují odemčení čímkoliv. Takový zámek pak jde odemknout kdečím, i školním pravítkem, či jinou věcí. Jakmile se takovýto zámek zbaví nečistot a kysličníků ze svých útrob, bude opět funkční. Ale nikde to neříkejte, nikomu se nelíbí že mu někdo prozradí jeho tajemství , a to to, že je bordelář.