Nedalo mi nepodeliť sa s týmto gitarovým sólom je to úžas .link. ,Akú hudbu počúvate? Zvyknete si niečo pustit na plno v aute? Čo to je? U mňa prevažne gitary a metal, Metallica,Nightwish,Within Temptation,AC/DC,Tři sestry a pod..
Nedalo mi nepodeliť sa s týmto gitarovým sólom je to úžas http://youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8 ,Akú hudbu počúvate? Zvyknete si niečo pustit na plno v aute? Čo to je? U mňa prevažne gitary a metal, Metallica,Nightwish,Within Temptation,AC/DC,Tři sestry a pod..
TycoonX-až na ty Tři sestry máš dobrej vkus Včera jsem byl na Judas Priest rev.-výborný!Hudbu v autě naplno nepouštím,myslím,že je důležitější nechat si možnost slyšet houkat sanitku...
TycoonX-až na ty Tři sestry máš dobrej vkus :-) Včera jsem byl na Judas Priest rev.-výborný!Hudbu v autě naplno nepouštím,myslím,že je důležitější nechat si možnost slyšet houkat sanitku...
TycoonX -super výběr. Vše až na ty 3 ségry mám na flašce v autě a ještě Kamelot ( US nééé CZ ) ), Therion,ještě tam mám starší kusy Gamma Ray, Manowar, Malsmteen, Running Wild, Chroming Rose.
TycoonX -super výběr. Vše až na ty 3 ségry mám na flašce v autě a ještě Kamelot ( US nééé CZ ) :-))), Therion,ještě tam mám starší kusy Gamma Ray, Manowar, Malsmteen, Running Wild, Chroming Rose.
ale tak niesom neaký Tři sestry fanatik..ale pár pesničiek proste tie mi v aute hrajú furt
ale tak niesom neaký Tři sestry fanatik..ale pár pesničiek proste tie mi v aute hrajú furt
tomlenin,TycoonX-hlavně jsem rád,že tu nejsem jediný z vymírající větve metalových a hardrockových dinosaurů )
tomlenin,TycoonX-hlavně jsem rád,že tu nejsem jediný z vymírající větve metalových a hardrockových dinosaurů :-)))
Ten kytarová ukázka je supr. Jinak já jezdim s hudbou hoooodně nahlas a poslouchat můžu skoro všechno, ale aby ste mě mohli zdrbnout, tak se mi líbí Prodigy a Linkin Park, 80 léta a mám tam i housík. Navíc beatovky a country ( tak si vyberte ) - taky jsem hrávala na kytaru .....
Ten kytarová ukázka je supr. Jinak já jezdim s hudbou hoooodně nahlas a poslouchat můžu skoro všechno, ale aby ste mě mohli zdrbnout, tak se mi líbí Prodigy a Linkin Park, 80 léta a mám tam i housík. Navíc beatovky a country ( tak si vyberte ) - taky jsem hrávala na kytaru .....
Tak když jsme u té zpovědi, rád si občas poslechnu legendy např. Quen,Deep Purple nebo Stouny,i z novějších je spousta parádních kousků ale jsem spíš příznivec Contry a folk. Rád si poslechnu hezký text který dává smysl.Taky si občas zahraju na kytaru. Jinak v autě poslouchám jen někdy a většinou rádio.
Tak když jsme u té zpovědi, rád si občas poslechnu legendy např. Quen,Deep Purple nebo Stouny,i z novějších je spousta parádních kousků ale jsem spíš příznivec Contry a folk. Rád si poslechnu hezký text který dává smysl.Taky si občas zahraju na kytaru. Jinak v autě poslouchám jen někdy a většinou rádio.
Já poslouchám z 99% Depeche Mode a 1% zbytek (rádio, mám rád Saint Etienne, Faithless, ale i U2, The Cure nebo taky Kryštof)
Já poslouchám z 99% Depeche Mode a 1% zbytek (rádio, mám rád Saint Etienne, Faithless, ale i U2, The Cure nebo taky Kryštof)
no moje uši znesú všeko okrem hip hopu nepáči sa mi štýl,nepáči sa mi hudba..
no moje uši znesú všeko okrem hip hopu :D nepáči sa mi štýl,nepáči sa mi hudba..
No ono všeobecně co se dnes vytváří se ani nedá nazvat hudbou. Žádná melodie ,žádné nasazení prostě jenom tuc tuc prostě humus. Byl jsem kdysi na Metallice a to je nasazení né jak dnes. Hňup sedne k pc a pak si stoupne za DJ pult a myslí si jaká není hvězda
No ono všeobecně co se dnes vytváří se ani nedá nazvat hudbou. Žádná melodie ,žádné nasazení prostě jenom tuc tuc prostě humus. Byl jsem kdysi na Metallice a to je nasazení né jak dnes. Hňup sedne k pc a pak si stoupne za DJ pult a myslí si jaká není hvězda :-))
To kytarový sólo je špica,i když jsem spíše na 70léta a ze skupin vedou Queen ,Pink Floyd,Olympic a Elán.Nejsem ani proti klasice a lahůdkas je pro mně RPO,ktterou jsem kdysi dostal na dvou kazetách(Royal Philharmonic Orchestra a hhrají Pink-Floyd,Eltona Johna a další)stočených sCD.Jinak v autě raději když slyším provoz okolo i autí,hudbu spíš jen k dotvoření kulisy.
To kytarový sólo je špica,i když jsem spíše na 70léta a ze skupin vedou Queen ,Pink Floyd,Olympic a Elán.Nejsem ani proti klasice a lahůdkas je pro mně RPO,ktterou jsem kdysi dostal na dvou kazetách(Royal Philharmonic Orchestra a hhrají Pink-Floyd,Eltona Johna a další)stočených sCD.Jinak v autě raději když slyším provoz okolo i autí,hudbu spíš jen k dotvoření kulisy.
Zapomněl jsem dodat.nedávno mi kámoš přepálil mp3 s asi 8alby od Yingwie Malmsteena-taky nemá chybu.
Zapomněl jsem dodat.nedávno mi kámoš přepálil mp3 s asi 8alby od Yingwie Malmsteena-taky nemá chybu.
Tak jsme měli na včerejší akci v Pardubicích pozvaný Guns'n'Roses revival ze slovenska-a on tam účinkuje starej známej Extra z BXclubu.Svět je zkrátka malej Jinak díky hoši,bylo to dobrý.
Tak jsme měli na včerejší akci v Pardubicích pozvaný Guns'n'Roses revival ze slovenska-a on tam účinkuje starej známej Extra z BXclubu.Svět je zkrátka malej :-) Jinak díky hoši,bylo to dobrý.
revival? no na bandzone.cz takých je...veľa neznámych alebo málo známych skupín..ja som našiel český nightwish revival
revival? :D no na bandzone.cz takých je...veľa neznámych alebo málo známych skupín..ja som našiel český nightwish revival :D
TycoonX-no myslíš,že bych si mohl dovolit zaplatit koncert skutečných G'n'R? )) Zas tak dobře se tu nemáme
Jinak Nightwish revival můžu vřele doporučit,na živo je to bomba,bohužel o hodně lepší než SOUČASNÍ origo Nightwish...
TycoonX-no myslíš,že bych si mohl dovolit zaplatit koncert skutečných G'n'R? ;-))) Zas tak dobře se tu nemáme :-D
Jinak Nightwish revival můžu vřele doporučit,na živo je to bomba,bohužel o hodně lepší než SOUČASNÍ origo Nightwish...