Zkuste napasovat z XMka, ten se dá sehnat buď nový za cca 3000,- nebo starší... Je jich dost...
Zkuste napasovat z XMka, ten se dá sehnat buď nový za cca 3000,- nebo starší... Je jich dost... ;)
pajator z XM sa napastovať nedá má úplne inde vývody na trubky.
sandy nepriživuj sa
pajator z XM sa napastovať nedá má úplne inde vývody na trubky.
sandy nepriživuj sa :-))))
neskúšal lebo viem že XM 2,1 a 3.0V6 ma taký istý chladič a ten ma indak vývody. Z 2,5 nebude pasovať na tisíc percent a z 2,0 neviem.
Na BX mam oba vývody z vrchu chladiča na pravej strane.
a XM 2,1 a 3,0 ma jeden vývod z boku- vlavo dole a druhý z boku- vpravo hore. tož asi tak
neskúšal lebo viem že XM 2,1 a 3.0V6 ma taký istý chladič a ten ma indak vývody. Z 2,5 nebude pasovať na tisíc percent a z 2,0 neviem.
Na BX mam oba vývody z vrchu chladiča na pravej strane.
a XM 2,1 a 3,0 ma jeden vývod z boku- vlavo dole a druhý z boku- vpravo hore. tož asi tak
A i kdyby, tak si necháš upravit hadice a jseš na tom pořád lépe než shánět origo chladič...
A i kdyby, tak si necháš upravit hadice a jseš na tom pořád lépe než shánět origo chladič... ;)
Origo chladič klímy na BX stojí něco přes 6000 Kč. Já vzal starý děravý chladič, zajel do Polska a nechal si podle něj vyrobit chladič, který vyšel 1600 Kč + cesta
Origo chladič klímy na BX stojí něco přes 6000 Kč. Já vzal starý děravý chladič, zajel do Polska a nechal si podle něj vyrobit chladič, který vyšel 1600 Kč + cesta :-)
Stačí Zajet na Motoristickou burzu do Gliwic v Polsku každou sobotu. Najdeš tam firem více než dost Jsou tam plné náklaďáky chladičů Vem si sebou starý chladič
Stačí Zajet na Motoristickou burzu do Gliwic v Polsku každou sobotu. Najdeš tam firem více než dost :-) Jsou tam plné náklaďáky chladičů :-) Vem si sebou starý chladič :-)
to instalater, a kde zhruba v tech Gliwicich ta burza byva? tezko to tam budu hledat, kdyz sem tam v zivote nebyl....
to instalater, a kde zhruba v tech Gliwicich ta burza byva? tezko to tam budu hledat, kdyz sem tam v zivote nebyl....