když sešlápnu brzdu,tak mi teče docela lhm od pravé strany nápravy(spolujezdce)..ale jen když sešlápnu brzdu...Pavouk??Ale dělá to jen při sešlápnutí brzdy..To je divné..Kdo pomůže..Já šílím..:-/
když sešlápnu brzdu,tak mi teče docela lhm od pravé strany nápravy(spolujezdce)..ale jen když sešlápnu brzdu...Pavouk??Ale dělá to jen při sešlápnutí brzdy..To je divné..Kdo pomůže..Já šílím..:-/
já bych to viděl na tu trubku nebo máš třeba jen steřelou tu hadici k třmenu ikdyž pavou tam de taky, tak si myslím, že i tak by tam nebyl takovej tlak aby to teklo hodně zkus sundat kolo a uvidíš, nebo to hoď do servisní polohy a podepři si to jedním nebo dvěma heverama a ať ti na to někdo šlápne ať to vidíš, ale ty hevery určitě aby ti to nezačalo padat a nestalo se ti něco :-/ já sám vím jak je těžky identifikovat kde to teče, protože se to lhmko krásne vozí po nápravě a dalších hadičkách, takže hledání vždy na dlouho hodně štěstí určitě to bude ale na pohodu
já bych to viděl na tu trubku nebo máš třeba jen steřelou tu hadici k třmenu ikdyž pavou tam de taky, tak si myslím, že i tak by tam nebyl takovej tlak aby to teklo hodně :) zkus sundat kolo a uvidíš, nebo to hoď do servisní polohy a podepři si to jedním nebo dvěma heverama a ať ti na to někdo šlápne ať to vidíš, ale ty hevery určitě aby ti to nezačalo padat a nestalo se ti něco :-/ já sám vím jak je těžky identifikovat kde to teče, protože se to lhmko krásne vozí po nápravě a dalších hadičkách, takže hledání vždy na dlouho :D hodně štěstí určitě to bude ale na pohodu :)
Jenže mě to teče někde u toho pavouka..nestříká to,ale po sešlápnutí brzdy a povolení to začne téci po přední nápravě..Nemůže to být ta hadička u korektoru výšky??Do vejškáče jdou dvě trubky a jedna hadice..Já z toho zešílím..A to mi ještě nepřeje počasí!!
Jenže mě to teče někde u toho pavouka..nestříká to,ale po sešlápnutí brzdy a povolení to začne téci po přední nápravě..Nemůže to být ta hadička u korektoru výšky??Do vejškáče jdou dvě trubky a jedna hadice..Já z toho zešílím..A to mi ještě nepřeje počasí!!
Mě jde do předního výškáče 2 trubky a jedna hadička!!!!!Mám Bx 1.7 TZD Turbo..Nemůže to téct z té hadičky??
Mě jde do předního výškáče 2 trubky a jedna hadička!!!!!Mám Bx 1.7 TZD Turbo..Nemůže to téct z té hadičky??
Já mám teda asi zázračný korektor výšky..Prostě mi tam jdou 2 trubky a jedna hadička..O to mi ale nejde..Mě jde o to tečení lhm..Nemá někdo detail předního korektoru..Prosím
Já mám teda asi zázračný korektor výšky..Prostě mi tam jdou 2 trubky a jedna hadička..O to mi ale nejde..Mě jde o to tečení lhm..Nemá někdo detail předního korektoru..Prosím
pokial to netecie ked sa auto dviha alebo klesa, tak to je iba y brydovej trubky. Moze byt iba slabo dotiahnuta.
pokial to netecie ked sa auto dviha alebo klesa, tak to je iba y brydovej trubky. Moze byt iba slabo dotiahnuta.
nemůže to být něco s trubkami u výškáče..Nebo ten přepad na něm??Nebo brzdy nejdou přes výškáč??Já sem se s ním rejpal s trubkami..ale vše dal zpět..
nemůže to být něco s trubkami u výškáče..Nebo ten přepad na něm??Nebo brzdy nejdou přes výškáč??Já sem se s ním rejpal s trubkami..ale vše dal zpět..
"Něco" může být se vším a s "něčím" ti těžko někdo poradí na dálku... Pokud nejseš schopen najít sám odkud ti to teče, zavolej si na pomoc někoho kdo ví kam kouknout...
"Něco" může být se vším a s "něčím" ti těžko někdo poradí na dálku... Pokud nejseš schopen najít sám odkud ti to teče, zavolej si na pomoc někoho kdo ví kam kouknout... ;)
Tak zdravím..Tak po dlouhém bádání,čekání na lepší počasí,sem už konečně pojízdný..Musím se omluvit,ale opravdu výškáč má 2 trubky a 2 hadice..a právě ta druhá je k pavouku a tu já neviděl..a ona byla osudná..u pavouka byla naprasklá..já to zjistil až po vystříkání proudem vody pavouka..A trhlinka byla na světě..To mě zabralo..Uřízl sem ji,u pavouka zaslepil..a od truhé strany sem tal trubičku,udělal t-éčko a napojil na jinou zpátečku..konečně nekapu a neteču) Díky aspoň za drobné rady..dali mi aspoň sebevědomí..děkuji
Tak zdravím..Tak po dlouhém bádání,čekání na lepší počasí,sem už konečně pojízdný..Musím se omluvit,ale opravdu výškáč má 2 trubky a 2 hadice..a právě ta druhá je k pavouku a tu já neviděl..a ona byla osudná..u pavouka byla naprasklá..já to zjistil až po vystříkání proudem vody pavouka..A trhlinka byla na světě..To mě zabralo..Uřízl sem ji,u pavouka zaslepil..a od truhé strany sem tal trubičku,udělal t-éčko a napojil na jinou zpátečku..konečně nekapu a neteču:-))) Díky aspoň za drobné rady..dali mi aspoň sebevědomí..děkuji