Nazdar
Prosim Vas cim to moze bit ze mi kmita cele auto cca ked prekrocim 60-70km/h. Niesu to predne kolesa tie som dal pozriet su v poriadku. Mozu to robit zadne kolesa ked su zle vyvazene? Volan nekmita ale auto ano.
Dik za odpovede.
Nazdar
Prosim Vas cim to moze bit ze mi kmita cele auto cca ked prekrocim 60-70km/h. Niesu to predne kolesa tie som dal pozriet su v poriadku. Mozu to robit zadne kolesa ked su zle vyvazene? Volan nekmita ale auto ano.
Dik za odpovede.
Cowboy, zrejme mas rozpadnute lozisko na dlhej poloosi, alebo odhnite a odtrhnute silentbloky na motori - najmä ten spodný.
Môže to byť ale aj krivý disk, aj vzadu. Pre istotu pozri aj prednú napravnicu, či nie je puknutá - zvykli praskať najmä v elkách na úrovni nôh predných cestujúcich. Možno ale len vyvaženie zadnych kolies postačí. Ťažko povedať.
Cowboy, zrejme mas rozpadnute lozisko na dlhej poloosi, alebo odhnite a odtrhnute silentbloky na motori - najmä ten spodný.
Môže to byť ale aj krivý disk, aj vzadu. Pre istotu pozri aj prednú napravnicu, či nie je puknutá - zvykli praskať najmä v elkách na úrovni nôh predných cestujúcich. Možno ale len vyvaženie zadnych kolies postačí. Ťažko povedať.
Ahoj, já sem si nedávno měnil všechny tři silenbloky motoru, teda přesněji dva na motoru a jeden na převodovce. Bylo to na pohodu dokud se mi neutrhnul držák spodního silentbloku od nápravy, to to brutálně vibrovalo a taky když máš utrhnutý silenbloky tak když alceleruješ s motorem tak se hodně třepe. teď když to mám v pohodě, se jen trochu pohne a to vždy pravidelně a stejně. Disky to můžou dělat určitě, protože na firemním to nebylo kolo ale šiška a auto bylo totálně roztřepaný, čím rychleji to jede tím to je horší hodně zdaru při odstranění kmitání
Ahoj, já sem si nedávno měnil všechny tři silenbloky motoru, teda přesněji dva na motoru a jeden na převodovce. Bylo to na pohodu dokud se mi neutrhnul držák spodního silentbloku od nápravy, to to brutálně vibrovalo a taky když máš utrhnutý silenbloky tak když alceleruješ s motorem tak se hodně třepe. teď když to mám v pohodě, se jen trochu pohne a to vždy pravidelně a stejně. Disky to můžou dělat určitě, protože na firemním to nebylo kolo ale šiška a auto bylo totálně roztřepaný, čím rychleji to jede tím to je horší :) hodně zdaru při odstranění kmitání :)
Dik krasne za odpovede uz je to ok. Mal som vadnu jednu zadnu pneumatiku. Bola zla od vyroby tak som vymenil a vsetko je v poriadku.
Dik krasne za odpovede uz je to ok. Mal som vadnu jednu zadnu pneumatiku. Bola zla od vyroby tak som vymenil a vsetko je v poriadku. ;)