Ahojte všichni,
chtěl jsem poprosit o radu. Minulý týden jsem vyměnil kompletně novou spojku, protože se mi špatně řadilo a auto se třepalo při každém pomalém rozjezdu. Teď už je vše v pořádku, ale přetrval mi jeden malý problém.
Při řazení 4 rychl. stupně to jde přes zuby. Pokud řadím s meziplynem, tak to jde, ale vzhledem k tomu, že s tímto vozem jezdí i přítelkyně, tak jistě každý pochopí, že to po ní nemůžu žádat,že?
Nemáte prosím někdo nápad, jak by se tento problém dal odstranit. Ostatní stupně tam jdou poměrně lehce, akorát dvojka tam jde hůř, ale né přes zuby. Prostě jen těžce.
Jedná se o model 1,8Td r.v. 1990. Řazení je se zpátečkou do zadu.
Díky za případné dobré rady..
Ahojte všichni,
chtěl jsem poprosit o radu. Minulý týden jsem vyměnil kompletně novou spojku, protože se mi špatně řadilo a auto se třepalo při každém pomalém rozjezdu. Teď už je vše v pořádku, ale přetrval mi jeden malý problém.
Při řazení 4 rychl. stupně to jde přes zuby. Pokud řadím s meziplynem, tak to jde, ale vzhledem k tomu, že s tímto vozem jezdí i přítelkyně, tak jistě každý pochopí, že to po ní nemůžu žádat,že? :-)
Nemáte prosím někdo nápad, jak by se tento problém dal odstranit. Ostatní stupně tam jdou poměrně lehce, akorát dvojka tam jde hůř, ale né přes zuby. Prostě jen těžce.
Jedná se o model 1,8Td r.v. 1990. Řazení je se zpátečkou do zadu.
Díky za případné dobré rady.. :-)
A jak se to pozná na 100%?? Je na to nějakámetoda?? Docela mě to štve, protože jsem teď dělal spojku a nechce se mi dávat převodovka zase ven.
A jak se to pozná na 100%?? Je na to nějakámetoda?? Docela mě to štve, protože jsem teď dělal spojku a nechce se mi dávat převodovka zase ven. :-(
No synchron to téměř na 100% bude... Otázka je jak to chceš vyřešit... Každopádně pokud se toho chceš zbavit, tak tě vyndání převodovky nemine, ať už na opravu(nevím jestli to někdo umí) nebo na výměnu (sehnat TD převodovku je celkem náročné)...
No synchron to téměř na 100% bude... Otázka je jak to chceš vyřešit... Každopádně pokud se toho chceš zbavit, tak tě vyndání převodovky nemine, ať už na opravu(nevím jestli to někdo umí) nebo na výměnu (sehnat TD převodovku je celkem náročné)... ;)