Po dlhsom case sa mi podaril super kusok. Nezasuvalo sa mi stresne okno, tak som ho rozobral a zistil som, ze je ohnute prave tiahlo - pri zasuvani vyskoci z drazky vodiacej listy (o nu je prisrobovane sklo). No a co ma napadlo, ohnem to tak, ako ma byt. Ale spina, bola to zliatina a zlomila sa. Nema niekto recept ako to zlepit? Mozno by bodol aj novy mechanizmus, Robo, ty mas stresne okno, v akom stadiu mas auto? Jazdi? Strecha by bodla
Po dlhsom case sa mi podaril super kusok. Nezasuvalo sa mi stresne okno, tak som ho rozobral a zistil som, ze je ohnute prave tiahlo - pri zasuvani vyskoci z drazky vodiacej listy (o nu je prisrobovane sklo). No a co ma napadlo, ohnem to tak, ako ma byt. Ale spina, bola to zliatina a zlomila sa. Nema niekto recept ako to zlepit? Mozno by bodol aj novy mechanizmus, Robo, ty mas stresne okno, v akom stadiu mas auto? Jazdi? Strecha by bodla :-))
ináč prehadzovať strechu je samému pakáreň , na vrakáči zoženieš tiahlo a vymeníš..
ináč prehadzovať strechu je samému pakáreň :D , na vrakáči zoženieš tiahlo a vymeníš..
no, keby to bolo take jednoduche, zohnat na vrakaci tiahlo. dal som fotku do profilu, ak by niekto take nahodou mal. je to prava strana. dik
no, keby to bolo take jednoduche, zohnat na vrakaci tiahlo. dal som fotku do profilu, ak by niekto take nahodou mal. je to prava strana. dik
tycoon nezabudaj že si na Slovensku kde je minimum vrakovísk a aj v tom minime skoro žiadne BX nieje...
tycoon nezabudaj že si na Slovensku kde je minimum vrakovísk a aj v tom minime skoro žiadne BX nieje...
Šepleta nezabúdaj že pri zvolene v hronskej dúbrave som videl asi 4, v BB som na vrakáči videl zo 5 a keby nie tak v krupine ich má pán Verony najmenej 10
Šepleta nezabúdaj že pri zvolene v hronskej dúbrave som videl asi 4, v BB som na vrakáči videl zo 5 a keby nie tak v krupine ich má pán Verony najmenej 10 :P
ahoj ja bych se chtěl zeptat jestly jde viměnit ta kritka motorku šibru tak jestyl jde dat ta krabicka aj na strop kde je manualni šiber tak jestly to tam de dat a nebo jestly de přehodit cely šibr dik
ahoj ja bych se chtěl zeptat jestly jde viměnit ta kritka motorku šibru tak jestyl jde dat ta krabicka aj na strop kde je manualni šiber tak jestly to tam de dat a nebo jestly de přehodit cely šibr dik
TycoonX / daj mi presnejsiu adresu tych vrakovisk pri Zvolene a BB, v auguste idem tym smerom, tak ak dovtedy nic nezozeniem, kuknem tam. V BA je vrakovisk cca 5, ale takmer ziadne Bx. (teda este som to nezistoval, ale v ponedelok to zistim). Inak, pytal som sa vo vyskumnom ustave zvaracskom, ci sa to neda zvarit a ich odpoved znela :nezvavaritelne. Takze asi tak. (preco to nemozu vyrabat z niecoho, co sa da zavarit??????)
TycoonX / daj mi presnejsiu adresu tych vrakovisk pri Zvolene a BB, v auguste idem tym smerom, tak ak dovtedy nic nezozeniem, kuknem tam. V BA je vrakovisk cca 5, ale takmer ziadne Bx. (teda este som to nezistoval, ale v ponedelok to zistim). Inak, pytal som sa vo vyskumnom ustave zvaracskom, ci sa to neda zvarit a ich odpoved znela :nezvavaritelne. Takze asi tak. (preco to nemozu vyrabat z niecoho, co sa da zavarit??????)