Tak co říkáte na nový zákon od 1.1.09 ? Většina našich vozů spadá do věkové kategorie čítající 10 tis. dolů při prodeji . Eco poplatek je mazec ale co nařvem. Myslím si ,že můj vrakouš půjde asi na nd než na prodej protože ho nikdo nekoupí. Na dvě auta nemám a potřebuji větší auto. za 3 dny máme doma druhej kousek sviště tak chci něco většího.
Tak co říkáte na nový zákon od 1.1.09 ? Většina našich vozů spadá do věkové kategorie čítající 10 tis. dolů při prodeji . Eco poplatek je mazec ale co nařvem. Myslím si ,že můj vrakouš půjde asi na nd než na prodej protože ho nikdo nekoupí. Na dvě auta nemám a potřebuji větší auto. za 3 dny máme doma druhej kousek sviště :-)) tak chci něco většího.
To se ale dalo čekat,že s něčím takovým se přijde.Pokud se najde někdo ochotný nechat si prodané auto napsané na sebe,tak se snad budou v mennší míře prodávat dále.Navíc by mne zajímalo,kde zase ti novináři našli,že ekologická likvidace stojí stojíaž 5000.Vždyť ze zákona musí brát auta zdarma nebo to už zase neplatí?!
To se ale dalo čekat,že s něčím takovým se přijde.Pokud se najde někdo ochotný nechat si prodané auto napsané na sebe,tak se snad budou v mennší míře prodávat dále.Navíc by mne zajímalo,kde zase ti novináři našli,že ekologická likvidace stojí stojíaž 5000.Vždyť ze zákona musí brát auta zdarma nebo to už zase neplatí?!
Při koupi takto ojetého vozu budu po prodejci požadovat slevu v plné výši tohoto poplatku. Když nesleví koupím jinde. Vždyť aut je všude jako máku. Stát už neví kde by si mastil kapsu.Lidé už nyní nemají na ekologickou likvidaci a od ledna to auto nebudou moci ani darovat někomu jinému. Tím tu nastane ráj vraků u silnic. Brávo pane Kubero a Bursíku
Při koupi takto ojetého vozu budu po prodejci požadovat slevu v plné výši tohoto poplatku. Když nesleví koupím jinde. Vždyť aut je všude jako máku. Stát už neví kde by si mastil kapsu.Lidé už nyní nemají na ekologickou likvidaci a od ledna to auto nebudou moci ani darovat někomu jinému. Tím tu nastane ráj vraků u silnic. Brávo pane Kubero a Bursíku