Zdravim, mám takovej dotaz. Mám auto po nehodě, kastle je v háji ale motor plně funkční a je možnost sehnat zdravou kompletní kastli bez motoru. Je velkej problém přehodit motor a dál jezdit?
Zdravim, mám takovej dotaz. Mám auto po nehodě, kastle je v háji ale motor plně funkční a je možnost sehnat zdravou kompletní kastli bez motoru. Je velkej problém přehodit motor a dál jezdit?
Myslím, že sehnat dobrou kastli není nic nereálného, určitě nějaký pěkný kousek bez koroze seženeš, s benzínovým motorem za pár korun a pak už je to jen o Tvé šikovnosti, ale když máš 2 kompletní auta, tak to přehazování jde celkem dobře...
Myslím, že sehnat dobrou kastli není nic nereálného, určitě nějaký pěkný kousek bez koroze seženeš, s benzínovým motorem za pár korun a pak už je to jen o Tvé šikovnosti, ale když máš 2 kompletní auta, tak to přehazování jde celkem dobře... ;)
ak máš naviják alebo kladku na motor tak pohoda..ale aj tak musite byt aspon dvaja..samemu to ide moc blbo..zvysok uz zvladas aj sam
ak máš naviják alebo kladku na motor tak pohoda..ale aj tak musite byt aspon dvaja..samemu to ide moc blbo..zvysok uz zvladas aj sam
A není lepší si dovézt z DE, převařit číslo a přenýtovat štítky? Celé auto koupíš za 350eur+ doprava, když budeš šikovný tak nic nepoznají ani na STK.Koukni sem.link.
A není lepší si dovézt z DE, převařit číslo a přenýtovat štítky? Celé auto koupíš za 350eur+ doprava, když budeš šikovný tak nic nepoznají ani na STK.Koukni semhttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=58379347&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=cz&pageNumber=1
Až teď jsem koukal že máš diesela a ty si pořád drží cenu a hlavně jich už moc není.
Až teď jsem koukal že máš diesela a ty si pořád drží cenu a hlavně jich už moc není.
Právě to je ten problém a teď by byla k mání kastle po nafťáku v potřebný barvě. Je mi líto nechat motor ležet jen tak ladem, protože byl fakt dobrej a bx je bx. Ted mám xantii a pořád na něj nemůžu zapomenout.
Právě to je ten problém a teď by byla k mání kastle po nafťáku v potřebný barvě. Je mi líto nechat motor ležet jen tak ladem, protože byl fakt dobrej a bx je bx. Ted mám xantii a pořád na něj nemůžu zapomenout.