hledám někoho kdo by byl ochotwen a schopen mi nachystat na stk pomůže mi někdo nebo znáte někoho spolehlivého kdo to zvladne samozřejmě zaplatím
hledám někoho kdo by byl ochotwen a schopen mi nachystat na stk pomůže mi někdo nebo znáte někoho spolehlivého kdo to zvladne samozřejmě zaplatím
Já šel na E a STK vždy "z oleje"-hlavu Ti neutrhnou,maximálně Ti to prodraží, zrovna tak jako někdo,kdo Ti ho připraví a udělá Ti STK
Já šel na E a STK vždy "z oleje"-hlavu Ti neutrhnou,maximálně Ti to prodraží, zrovna tak jako někdo,kdo Ti ho připraví a udělá Ti STK
Před STK si zkontroluj, zda ti vše svítí, jak má, zalomcuj koly zda není někde abnormální vůle, doplň povinnou, někde na šotolině si dupni na brzdu a zkontroluj jestli se ti vytvořila brzdná stopa za všemi koly, přibližně stejná na nápravách, sikovkami natáhni páčky za něž visí lana ruční brzdy na předních brzičích dopředu a znova produpni za chodu motoru brzdu. No a pak tam jdi, Pokud nenarazíš na superblba, tak normálně projdeš.
Před STK si zkontroluj, zda ti vše svítí, jak má, zalomcuj koly zda není někde abnormální vůle, doplň povinnou, někde na šotolině si dupni na brzdu a zkontroluj jestli se ti vytvořila brzdná stopa za všemi koly, přibližně stejná na nápravách, sikovkami natáhni páčky za něž visí lana ruční brzdy na předních brzičích dopředu a znova produpni za chodu motoru brzdu. No a pak tam jdi, Pokud nenarazíš na superblba, tak normálně projdeš.
já sem na stk šel z oleje. jediné co sem si dal do pořádku byly přední brzdy, asi půl roku předtím se je všechny dělal, jen mi na jednom kole nešla ručka, tak sem si sehnal oba dva třmen ya před stk si je vyměnil +nové destičky. na stk mi napsal klasické závady jako netěstnost motoru, převodovky, budku motoru a karoserii... trochu rezavíme, chci vyvyřit, ale až budou prachy a taky 3brzdový světlo (jen sem si ho odpojil a pak dal zpátky ) ale našli mi že je trošku volnej svislý čep, zatím ale vůbec nemlátil tak sem nechal dát nový na obou stranách a pohoda
já sem na stk šel z oleje. jediné co sem si dal do pořádku byly přední brzdy, asi půl roku předtím se je všechny dělal, jen mi na jednom kole nešla ručka, tak sem si sehnal oba dva třmen ya před stk si je vyměnil +nové destičky. na stk mi napsal klasické závady jako netěstnost motoru, převodovky, budku motoru a karoserii... trochu rezavíme, chci vyvyřit, ale až budou prachy a taky 3brzdový světlo (jen sem si ho odpojil a pak dal zpátky ;-)) ale našli mi že je trošku volnej svislý čep, zatím ale vůbec nemlátil tak sem nechal dát nový na obou stranách a pohoda ;-)
ja bych se toho taky nebal. pokud nemas poblitou napravu LHM nebo vylozene neco v hajzlu tak projdes.
ja bych se toho taky nebal. pokud nemas poblitou napravu LHM nebo vylozene neco v hajzlu tak projdes.
To BXmenbreak-šel jsem na STK z oleje, přičemž pár měsíců předtím mi něco povolilo a na cestu JH-KV a z5 jsem udělal tři výměny oleje,a technickou jsem udělal,jen mi řekl,jakej přípravek na umytí je dle něj (technika na naší stk) nejlepší pak jsem přišel že bylo špatný gufero poloosy (šlo o monoblok)
To BXmenbreak-šel jsem na STK z oleje, přičemž pár měsíců předtím mi něco povolilo a na cestu JH-KV a z5 jsem udělal tři výměny oleje,a technickou jsem udělal,jen mi řekl,jakej přípravek na umytí je dle něj (technika na naší stk) nejlepší pak jsem přišel že bylo špatný gufero poloosy (šlo o monoblok)