Zdravím našla by se zde nejaká dobrá duše která by byla ochotná vyfotit doslova vnitřnosti budíků? .. jde mi hlavné o otáčkoměr ... dík moc
kdyztak se prosim ozvěte na icq 238464256
Zdravím :) našla by se zde nejaká dobrá duše která by byla ochotná vyfotit doslova vnitřnosti budíků? .. jde mi hlavné o otáčkoměr ... dík moc
kdyztak se prosim ozvěte na icq 238464256
30.09.2008 11:07 -
Re: Budíky diesel - model s otáčkoměrem
No potřeboval bych spíš diesel ... jde mi o tuhle věc ... Mám P205 1.9D (nekamenujte me za to ) a mam budíky z GTicka ... problém je v tom že podsvícené budíku (ve stylu GTi) je téměř nemožné sehnat .. tedy puvodně jsem si chtěl vzít otáčkoměr ze starého modelu a nechat si na to natiskout ciferník z nového modeli .. ale problém je v celém konstrukni otáčkoměru ... a jak jsem si vzpomel ze BXa meli v dieslu otáčkoměr podsvícený, takže "vnitřnosti" tohohle otáčkoměru bych dal do mých budíků a nechal si natisknout akorát ten ciferník ... podle fotek co jsem koukal tak s implantací toho otáčkomeru by neměl být problém prože je to vicemeně to samé jako u peugeotu (dokonce jeden typek od nás ma v 205ce budíky z BXa) takže potřebuju jenom fotku jak je to řešené vevnitř (pod ciferníkem otáčkoměru) abych se ujistil že to má vubec dělat a potom bych sehnal bud celé budíky nebo samostatně otáčkoměr (i s čidlem) a předělal to na 205ku ... dík moc za vaši pomoc
No potřeboval bych spíš diesel ... jde mi o tuhle věc ... Mám P205 1.9D (nekamenujte me za to :) ) a mam budíky z GTicka ... problém je v tom že podsvícené budíku (ve stylu GTi) je téměř nemožné sehnat .. tedy puvodně jsem si chtěl vzít otáčkoměr ze starého modelu a nechat si na to natiskout ciferník z nového modeli .. ale problém je v celém konstrukni otáčkoměru ... a jak jsem si vzpomel ze BXa meli v dieslu otáčkoměr podsvícený, takže "vnitřnosti" tohohle otáčkoměru bych dal do mých budíků a nechal si natisknout akorát ten ciferník ... podle fotek co jsem koukal tak s implantací toho otáčkomeru by neměl být problém prože je to vicemeně to samé jako u peugeotu (dokonce jeden typek od nás ma v 205ce budíky z BXa) takže potřebuju jenom fotku jak je to řešené vevnitř (pod ciferníkem otáčkoměru) abych se ujistil že to má vubec dělat a potom bych sehnal bud celé budíky nebo samostatně otáčkoměr (i s čidlem) a předělal to na 205ku ... dík moc za vaši pomoc :)
23.10.2008 22:31 -
Re: Budíky diesel - model s otáčkoměrem
Je stejný jako na benzínu, teda prostorovým rozložením,jinak se jenom liší linearitou.
Je stejný jako na benzínu, teda prostorovým rozložením,jinak se jenom liší linearitou.