nevim jak to tu napsat aby to fungovalo, nevim ani, jak editovat svuj prispevek tak to zkusim jeste jednou
zadejte adresu "mojecitro.unas.cz/bx-padani.jpg"
nevim jak to tu napsat aby to fungovalo, nevim ani, jak editovat svuj prispevek tak to zkusim jeste jednou
zadejte adresu "mojecitro.unas.cz/bx-padani.jpg"
Jo. A je to schema pro BX bez abs a bez serva. Ale vycist se z toho da i pro ne.
Jo. A je to schema pro BX bez abs a bez serva. Ale vycist se z toho da i pro ne.
Omlouvám se za zpoždění, ale bohužel jsem si tento víkend natáhl zádový sval a byl jsem rád, že jsem se dostal z postele k ledničce, takže vlézt pod auto s foťákem byl pro mě nemyslitelný úkon...
Edit: .link.
Omlouvám se za zpoždění, ale bohužel jsem si tento víkend natáhl zádový sval a byl jsem rád, že jsem se dostal z postele k ledničce, takže vlézt pod auto s foťákem byl pro mě nemyslitelný úkon... :-d
Edit:
http://www.bxclub.cz/index.php?gal=99352349&kod=32&ids=pajator#pc
Jen ještě doplním. Kdo se do této úpravy chce pustit, musí mít hydraulické trubky ve velmi dobrém stavu, neboť ho čeká celkem dost přeohýbání, takže pro jistotu připravit nové trubky... I když já mám komplet trubky vzadu ještě originální a šlo to...
Jen ještě doplním. Kdo se do této úpravy chce pustit, musí mít hydraulické trubky ve velmi dobrém stavu, neboť ho čeká celkem dost přeohýbání, takže pro jistotu připravit nové trubky... ;) I když já mám komplet trubky vzadu ještě originální a šlo to... :)