Poprosím Vás o radu akým spôsobom sa dá demontovať zadné krídlo na BX pallase . Foto mám v profile. Ďakujem za pomoc..
Poprosím Vás o radu akým spôsobom sa dá demontovať zadné krídlo na BX pallase . Foto mám v profile. Ďakujem za pomoc..
melo by byt prisroubovane od spodu na tusim 4 srouby. muzou bejt schovany pod gumovejma ucpavkama a jestli je origo tak bude urcite na hvezdicky
melo by byt prisroubovane od spodu na tusim 4 srouby. muzou bejt schovany pod gumovejma ucpavkama a jestli je origo tak bude urcite na hvezdicky
Nene, Pallas má lepené křídlo jako 16V MKII, jedině odřezat, ale jde to kurevsky blbě...
Nene, Pallas má lepené křídlo jako 16V MKII, jedině odřezat, ale jde to kurevsky blbě... :)
Mám dojem, že je na šroubech (aso dva) a navíc lepené, takže to asi nesundáš tak lehce a bez poškození. Šrouby budou vidět po otevření zespodu dveří, měla by tam být záslepka a pod ní šrouby.
Mám dojem, že je na šroubech (aso dva) a navíc lepené, takže to asi nesundáš tak lehce a bez poškození. Šrouby budou vidět po otevření zespodu dveří, měla by tam být záslepka a pod ní šrouby.
me povezte proc ten blbej lavor lepili?!
proc ho vlastne chces davat dolu???
me povezte proc ten blbej lavor lepili?!
proc ho vlastne chces davat dolu???
Proc ho lepili? Tohle kridlo ma trochu jinej pritlak, nez "mostik". Kdyby drzelo jen na sroubeckach, ve vyssi rychlosti vyrve se ti.
a mezi nama, je lepsi vymenit cele dvere, nez se s tim delat. Ja jsem to sudnavala dolu den v kuse, abych to kridlo neposkodila. Je lepene tim uzasnym cernym tmelem, na ktery byl i skalpel chilema kratky. Doporucuju zhavej drat.
Proc ho lepili? Tohle kridlo ma trochu jinej pritlak, nez "mostik". Kdyby drzelo jen na sroubeckach, ve vyssi rychlosti vyrve se ti.
a mezi nama, je lepsi vymenit cele dvere, nez se s tim delat. Ja jsem to sudnavala dolu den v kuse, abych to kridlo neposkodila. Je lepene tim uzasnym cernym tmelem, na ktery byl i skalpel chilema kratky. Doporucuju zhavej drat.
Strunou jsem to delala. Mela jsem dve, jedna prdla a ani s tou druhou to neslo. Ten tmel je moc ztvrdlej a jde to ztuha. Hlavne se strunou si musis dat pozor, aby neposkodila i to kridlo, kdyz se rozvasnis, zariznes se i do nej
Strunou jsem to delala. Mela jsem dve, jedna prdla a ani s tou druhou to neslo. Ten tmel je moc ztvrdlej a jde to ztuha. Hlavne se strunou si musis dat pozor, aby neposkodila i to kridlo, kdyz se rozvasnis, zariznes se i do nej :-)
Struna se při používání k řezání musí napnout, lze použít rám na lupenkovou pilku, pak nezajede do strany a neřízne laminát.
Struna se při používání k řezání musí napnout, lze použít rám na lupenkovou pilku, pak nezajede do strany a neřízne laminát.
Davam ho dolu preto lebo je už ten laminát poškodený a chcem to opraviť ... vypadá to teraz hrozne... Skusim sa na to pozrieť ci su tam skrutky, ale pred tým som tam nič navidel.
Davam ho dolu preto lebo je už ten laminát poškodený a chcem to opraviť ... vypadá to teraz hrozne... Skusim sa na to pozrieť ci su tam skrutky, ale pred tým som tam nič navidel.:nevim
Tak opravit to jde i na dverich. Doporucuju sklolaminatovy tmel. Nedelat to samotnym laminatem. To je smrad a hrozna makacka
Jinak u pilky nejde o to, aby sla do strany, ale kridlo je usazene na tom schodu a hrozne spatne se to tou strunou dela. vydechy tim jsou krasne, to nepopiram. Ja sundavala jak kridlo, tak ty vydechy a nikdy vice bych to uz nedelala Jsou na aute a tecka
Tak opravit to jde i na dverich. Doporucuju sklolaminatovy tmel. Nedelat to samotnym laminatem. To je smrad a hrozna makacka :-))
Jinak u pilky nejde o to, aby sla do strany, ale kridlo je usazene na tom schodu a hrozne spatne se to tou strunou dela. vydechy tim jsou krasne, to nepopiram. Ja sundavala jak kridlo, tak ty vydechy a nikdy vice bych to uz nedelala :-) Jsou na aute a tecka :-D
:-))