Nejde mi odpovídat v diskusi, po kliknutí na položku odpovědět, mi vyskočí okno exploreru, ,,stejnýXX,, .Včera jsem odpovídal normálně a dnes to hází furt tuhle hlášku, kde je chyba, u mě v prohlížeči, či na servru???
Nejde mi odpovídat v diskusi, po kliknutí na položku odpovědět, mi vyskočí okno exploreru, ,,stejnýXX,, .Včera jsem odpovídal normálně a dnes to hází furt tuhle hlášku, kde je chyba, u mě v prohlížeči, či na servru???:-p
17.11.2008 19:40 -
Re: Nelze odpovidat v diskuzich
Nejde mi odpovídat v diskusi, po kliknutí na položku odpovědět, mi vyskočí okno exploreru, ,,stejnýXX,, .Včera jsem odpovídal normálně a dnes to hází furt tuhle hlášku, kde je chyba, u mě v prohlížeči, či na servru???
chyba je tentokrat na nasi strane Jiz se pracuje na odstraneni
Ale muzes mi prosim vysvetlit, proc to pises do fora o elektrice ??? A navic ten nazev prispevku
EDIT: nazev opraven a presunuto do spravne sekce
chyba je tentokrat na nasi strane :) Jiz se pracuje na odstraneni ;)
Ale muzes mi prosim vysvetlit, proc to pises do fora o elektrice ??? :nevim A navic ten nazev prispevku :-))))
EDIT: nazev opraven a presunuto do spravne sekce ;)
17.11.2008 19:52 -
chyba je tentokrat na nasi strane
Jiz se pracuje na odstraneni
Ale muzes mi prosim vysvetlit, proc to pises do fora o elektrice ???
A navic ten nazev prispevku
EDIT: nazev opraven a presunuto do spravne sekce
No vždyť jde přece evidentně o elektrický problém...
No vždyť jde přece evidentně o elektrický problém... :-d
17.11.2008 21:19 -
Jé už to funguje, omlouvám se že jsem to střelil, tam kde se mi to zrovna otevřelo, fakt sorry.
Jé už to funguje, omlouvám se že jsem to střelil, tam kde se mi to zrovna otevřelo, fakt sorry.:palec