Zdravím všechny fandy BX,
loučím se s vámi protože mě sestřelil favorit na D1. Můj 1,8 TD to má už asi spočítaný (sice mi zbývá ještě 1,9 D, ale ten už má nejlepší léta za sebou). Dal jsem nabídku v inzerátech, tak když budete něco potřebovat tak se ozvěte. Asi budu muset přesedlat do nějaký xantie nebo většího vanu ale pro Bx jsem měl vždycky slabost - už jsem jich měl 6 a vždy to bylo parádní pohoupání...Tak ať se daří a BXku zdar. Karel
Zdravím všechny fandy BX,
loučím se s vámi protože mě sestřelil favorit na D1. Můj 1,8 TD to má už asi spočítaný (sice mi zbývá ještě 1,9 D, ale ten už má nejlepší léta za sebou). Dal jsem nabídku v inzerátech, tak když budete něco potřebovat tak se ozvěte. Asi budu muset přesedlat do nějaký xantie nebo většího vanu ale pro Bx jsem měl vždycky slabost - už jsem jich měl 6 a vždy to bylo parádní pohoupání...Tak ať se daří a BXku zdar. Karel
no, co na to říct, hlavně že jsi v pohodě a doufám, že budeš s Xantií či tak podobně spokojenej ..
no, co na to říct, hlavně že jsi v pohodě a doufám, že budeš s Xantií či tak podobně spokojenej ..
přesně tak, hlavně že jsi f pohodě a že se ti nic nestalo. pohoupání zdar a xantie sou dobrý
přesně tak, hlavně že jsi f pohodě a že se ti nic nestalo. pohoupání zdar a xantie sou dobrý ;-)
Já málem sepisoval závěť svého Bx předevčírem, v Jindřichovicích, večír, kolem osmé, nikde nikdo a sjíždím po uježděné, pluhem netknuté silnici do Jindřichovic, no na tacháku, tak něco mezo třicíti a čtyřicíti, najednou kousek předemnou se u zaparkovanýho auta, zachumelenýho, rozsvítí světla a bez blinkru mi vjede přímo před čumec. tak jsem si poklouzal k pravý krajnici, pak k levý a zapích to naštěstí do závěje vedle filcky. A ten debil co mi tam vjel, nic, normálně jel dál. Tak jsem chytil nerva a za ním. Po asi třech kilákách jsem ho dojel a vyblokoval, z auta na mě čučela blondýna a že prej mě neviděla a bla bla bla. Měj jsem sto chutí jí rozflákat hubu i auto. No a když jsem včera okukoval škodu? Obě nové přední lampy jsou v čudu, pravěj blinkr včudu, hnutá výztuž naárazníku a nárazník. Pak se potkejte s krávou v zachumeleným autě na silnici, nepomůže nízká rychlost ani zajebaný zimáky
Já málem sepisoval závěť svého Bx předevčírem, v Jindřichovicích, večír, kolem osmé, nikde nikdo a sjíždím po uježděné, pluhem netknuté silnici do Jindřichovic, no na tacháku, tak něco mezo třicíti a čtyřicíti, najednou kousek předemnou se u zaparkovanýho auta, zachumelenýho, rozsvítí světla a bez blinkru mi vjede přímo před čumec. tak jsem si poklouzal k pravý krajnici, pak k levý a zapích to naštěstí do závěje vedle filcky. A ten debil co mi tam vjel, nic, normálně jel dál. Tak jsem chytil nerva a za ním. Po asi třech kilákách jsem ho dojel a vyblokoval, z auta na mě čučela blondýna a že prej mě neviděla a bla bla bla. Měj jsem sto chutí jí rozflákat hubu i auto. No a když jsem včera okukoval škodu? Obě nové přední lampy jsou v čudu, pravěj blinkr včudu, hnutá výztuž naárazníku a nárazník. Pak se potkejte s krávou v zachumeleným autě na silnici, nepomůže nízká rychlost ani zajebaný zimáky:-(