Ahoj, tak jsem se dnes klasicky vidal autem do prace a v puli ceste se mi rozsvitila kontrolka katalizatoru a a zanedlouho motor chcipnul. Nakou dobu mi sviti rezerva (cca 10km), ale na tu ujedu jeste vic tak sem chtel tankovat az po ceste, jenze na pumpu sem to uz nestih. Takze se ptam: dosel mi benzin nebo neco odeslo kdyz sviti katalizator??? dekuju (asi na trapnou otazku) za odpoved
> At zije MHD
Ahoj, tak jsem se dnes klasicky vidal autem do prace a v puli ceste se mi rozsvitila kontrolka katalizatoru a a zanedlouho motor chcipnul. Nakou dobu mi sviti rezerva (cca 10km), ale na tu ujedu jeste vic tak sem chtel tankovat az po ceste, jenze na pumpu sem to uz nestih. Takze se ptam: dosel mi benzin nebo neco odeslo kdyz sviti katalizator??? dekuju (asi na trapnou otazku) za odpoved
> At zije MHD :D
udělal jsi základní chybu , jednačtyřka nemá ráda jízdu na hladový oko, takže po dotankování poznáš co se děje. Je možné že ti jen čerpadlo nasálo vzduch a nebyl správný tlak paliva. Uvidíme
udělal jsi základní chybu , jednačtyřka nemá ráda jízdu na hladový oko, takže po dotankování poznáš co se děje. Je možné že ti jen čerpadlo nasálo vzduch a nebyl správný tlak paliva. Uvidíme:palec
aaaaha.. a muzes me pripravit co me muze cekat? za hodku a pul si jedu koupit kanistr a palivo a jedu pro auto, tak abych byl pripraven.
A kdyz nasalo moc vzduchu, nebude treba neco odvzdusnovat? . dix
aaaaha.. a muzes me pripravit co me muze cekat? za hodku a pul si jedu koupit kanistr a palivo a jedu pro auto, tak abych byl pripraven.
A kdyz nasalo moc vzduchu, nebude treba neco odvzdusnovat? < asi se ptam na blbosti ale autum az tak dobre nerozumim >. dix