Ahojte! Prosil by som, či niekto nevie číslo trysky od Boscha na 1.9D 51kw ozn. motora XUD9B. Prechod z čerpadla ROTO diesel na čerpadlo Bosch. Poprípade či niekto nemá zbytočné 4 ks držiakov trysiek Bosch nastavovaných na 130 barov pre uvedený typ motora. Hľadal som po všetkých možných vyhľadávacích programoch, ale bez úspechu. Vopred Ďakujem!
Ahojte! Prosil by som, či niekto nevie číslo trysky od Boscha na 1.9D 51kw ozn. motora XUD9B. Prechod z čerpadla ROTO diesel na čerpadlo Bosch. Poprípade či niekto nemá zbytočné 4 ks držiakov trysiek Bosch nastavovaných na 130 barov pre uvedený typ motora. Hľadal som po všetkých možných vyhľadávacích programoch, ale bez úspechu. Vopred Ďakujem!:nevim
Objednaci cislo u Citroenu je 198452 nebo 198477, ted si nejsem jisty. A nemely by byt drazzsi nez 1400 kus... (jsou to pouze vstrikovaci ventily bez drzaku..)
Objednaci cislo u Citroenu je 198452 nebo 198477, ted si nejsem jisty. A nemely by byt drazzsi nez 1400 kus... (jsou to pouze vstrikovaci ventily bez drzaku..)
a co tady .link. vloni jsem je tam kupoval 4ks asi 1250Kč do 2dnu poštou
a co tady http://www.motorpal.cz/cz/produkty/vstrikovace.aspx vloni jsem je tam kupoval 4ks asi 1250Kč do 2dnu poštou
Tuším, že by to mělo být 0434250157, ale ber to s rezervou, nemám u sebe ten správný katalog...
Tuším, že by to mělo být 0434250157, ale ber to s rezervou, nemám u sebe ten správný katalog... ;)
Pre Pajator! Ja to potrebujem na 100%. Radsej počkám! To je cislo motorpalu?
Pre Pajator! Ja to potrebujem na 100%. Radsej počkám! To je cislo motorpalu?:nevim
Ďakujem! Už som bezradný. Je to dosť neprehĺadné vyhľadať. Dopredu Ďakujem!
Ďakujem! Už som bezradný. Je to dosť neprehĺadné vyhľadať. Dopredu Ďakujem!:-d
Pokud tam zavoláš tak ti velice rádi poradi aspoň umě to tak bylo protože jsem neznal číslo. Dokonce mi pani obvolávala koho mohla a zavolala mi zpět musím říci že tam jsou velice ochotní.
Pokud tam zavoláš tak ti velice rádi poradi aspoň umě to tak bylo protože jsem neznal číslo. Dokonce mi pani obvolávala koho mohla a zavolala mi zpět musím říci že tam jsou velice ochotní.
Ďakujem chlapi! Pozriem aj ten motorpal lebo bosch je dost draha a vyhodilo aj od delphiho a ruvilla. Obchodné číslo Bosch je DNOSD287+, motorpal to isté, delphi 5643866, ruvill 376603 cez kaalog Repxpert. Este raz Ďakujem!
Ďakujem chlapi!:palec Pozriem aj ten motorpal lebo bosch je dost draha a vyhodilo aj od delphiho a ruvilla. Obchodné číslo Bosch je DNOSD287+, motorpal to isté, delphi 5643866, ruvill 376603 cez kaalog Repxpert. Este raz Ďakujem! :-d