Zdravim
Tak ma trochu napadlo či bi nebolo možné dať do 16V palubný pc..tak som hladal hladal..a nič .. ale napr Peugeot robil pre Mi16 faceliftové verzie palubný pc..síce neviem čo dokáže a či by spolupracoval s bx .. alebo vie niekto o neakej univerzálnej inštalácií čidiel a uni palubneho PC? tu je 405 PC .link.
Zdravim
Tak ma trochu napadlo či bi nebolo možné dať do 16V palubný pc..tak som hladal hladal..a nič .. ale napr Peugeot robil pre Mi16 faceliftové verzie palubný pc..síce neviem čo dokáže a či by spolupracoval s bx .. alebo vie niekto o neakej univerzálnej inštalácií čidiel a uni palubneho PC? tu je 405 PC http://img81.imageshack.us/my.php?image=ppc405ry7.jpg
BX mel taky palubni pocitac ackoli sem ho jeste nikdy nevidel... Mel ho misto popelniku a vypadal trochu jako palubni pocitac u CX...
BX mel taky palubni pocitac ackoli sem ho jeste nikdy nevidel... Mel ho misto popelniku a vypadal trochu jako palubni pocitac u CX...
ano..pytal som sa nan v citroene ..bohuzial uz sa nevyraba je nedostupny..inac by stal 4800 komplet..
ano..pytal som sa nan v citroene ..bohuzial uz sa nevyraba je nedostupny..inac by stal 4800 komplet..
Ale bez kabelaze, bez cidel a dalsich serepeticek... sam pocitac by ti sam od sebe stejne nefungoval, takze by ses dostal na sumu, za ktoru kupis dalsi BX....
Ale bez kabelaze, bez cidel a dalsich serepeticek... sam pocitac by ti sam od sebe stejne nefungoval, takze by ses dostal na sumu, za ktoru kupis dalsi BX....
No, pokud mě paměť neklame, tak tief měl kdysi "téměř" dodělaný komplet palubní PC do BX, ale protože to je lenoch líná, tak ho nejspíš nikdy nedodělal...
No, pokud mě paměť neklame, tak tief měl kdysi "téměř" dodělaný komplet palubní PC do BX, ale protože to je lenoch líná, tak ho nejspíš nikdy nedodělal... :-)) :-)))) :-p
kupte si notebuka hodteho na sedacku spolujezdce napojte nekam nejaky dratky at to je profi a je po problemu
kupte si notebuka hodteho na sedacku spolujezdce napojte nekam nejaky dratky at to je profi a je po problemu:-)))):-)))):-))));-)
ne muj 16v je ted na cucky skoro dosroubku ceka ho nova komplet kabelaz ,ale stim PC by to mohlo bejt docela zajimay ale prej to ukazovalo jenom spotrebu a kolik kilometru jeste ujedes.. ale nechci to nejak podcenovat ja sem to nikdy este nevidel na vlastni oci takze...jo a hledal jsem ten pocitac sty 405 ale vsechny auta meli jenom displej z hodinama a teplomerem jako xm.
:-)) ne muj 16v je ted na cucky skoro dosroubku ceka ho nova komplet kabelaz ,ale stim PC by to mohlo bejt docela zajimay ale prej to ukazovalo jenom spotrebu a kolik kilometru jeste ujedes.. ale nechci to nejak podcenovat ja sem to nikdy este nevidel na vlastni oci takze...jo a hledal jsem ten pocitac sty 405 ale vsechny auta meli jenom displej z hodinama a teplomerem jako xm.
spotreba a kilometre by stacili.. preto myslim ze by mozno stacil neaky uni pc s par cidlami .. len neviem kde..nic take som nenasiel..(16V na cucky? budiky by neboli? )
spotreba a kilometre by stacili.. preto myslim ze by mozno stacil neaky uni pc s par cidlami .. len neviem kde..nic take som nenasiel..(16V na cucky? budiky by neboli? :D)
No jo no, mam to doma v krabici, zrovna minuly tyden sem se na to koukal. Kdyz budete hodni jednou to mozna dokoncim Jinak teorie je moc jednoducha, staci spocitat pocet impulzu do vstrikovacu, vynasobit 4 a davkou paliva za jeden vstrik a mame spotrebu
No jo no, mam to doma v krabici, zrovna minuly tyden sem se na to koukal. Kdyz budete hodni jednou to mozna dokoncim :-D Jinak teorie je moc jednoducha, staci spocitat pocet impulzu do vstrikovacu, vynasobit 4 a davkou paliva za jeden vstrik a mame spotrebu :)
Já už jsem hodný tak 2 roky... Napiš co potřebuješ a já Ti to pošlu... Předem upozorňuji, že čas na skladě nemám...
Já už jsem hodný tak 2 roky... :-D Napiš co potřebuješ a já Ti to pošlu... Předem upozorňuji, že čas na skladě nemám... :-D
Tady jsou stránky s jedním PC .link. , dá se koupit celí oživený modul ,ale i dps + procesor
akorát je třeba udělat snímač na tachometr
Tady jsou stránky s jedním PC http://www.jelineklu.wz.cz/PocitacRed.htm , dá se koupit celí oživený modul ,ale i dps + procesor
akorát je třeba udělat snímač na tachometr
Tycon koukni sem .link. je tu diskuze ohledne toho pocitace ale ne čet sem to celi je tam 60 stran takze randal ale treba se tam dozvis co potrebujes jo a ohledne tech budiku sory ale ja je budu davat spatky...
Tycon koukni sem http://www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=8307&page=1 je tu diskuze ohledne toho pocitace ale ne čet sem to celi je tam 60 stran takze randal ale treba se tam dozvis co potrebujes jo a ohledne tech budiku sory ale ja je budu davat spatky...
kosakkk tak si to nasiel ..par drobnych uprav a je to plne pouzitelny palubny pc do bx..hmm..to uz hej.. PP zhotovený a nastavený včetně poštovného . . . . . . . . . . . . . . . .
2 595,-Kč to hadam zvladnem
kosakkk tak si to nasiel :D ..par drobnych uprav a je to plne pouzitelny palubny pc do bx..hmm..to uz hej.. PP zhotovený a nastavený včetně poštovného . . . . . . . . . . . . . . . .
2 595,-Kč to hadam zvladnem :palec:-))))