Tak jsem se zacal pidit po tom, co mam za euro normu. Mam 1,7TD rv92 ( o rok vlastne nejde, je to porad stejnej motor). Ve velkym TP mam EHK 24 R-03 ( to nemuzu v zadny prevodni tabulce najit) a EHS/ES 88/436( podle tohodle cisla mam Euro O). Jenze kdyz se podivam na naftovy BX na mobile.de, kde maji u aut emisni normy, tak u TD maji Euro1 a atmosferaku z roku 88 dokonce euro2. Tak teda nevim co plati a proc nemuzu najit euro podle 24 R-03. Vite o tom nekdo vic?
Tak jsem se zacal pidit po tom, co mam za euro normu. Mam 1,7TD rv92 ( o rok vlastne nejde, je to porad stejnej motor). Ve velkym TP mam EHK 24 R-03 ( to nemuzu v zadny prevodni tabulce najit) a EHS/ES 88/436( podle tohodle cisla mam Euro O). Jenze kdyz se podivam na naftovy BX na mobile.de, kde maji u aut emisni normy, tak u TD maji Euro1 a atmosferaku z roku 88 dokonce euro2. Tak teda nevim co plati a proc nemuzu najit euro podle 24 R-03. Vite o tom nekdo vic?
To máš A8A?Já mám u téhož motoru,ale rv.89 a v pažoutu 405, EHK č. 13.05 plní 13.06.Také jsem to nenašel,ale v celku je mi to jedno.
Ono asi spíše záleží co v minulosti při prvním zápisu zapsali do TP.
To máš A8A?Já mám u téhož motoru,ale rv.89 a v pažoutu 405, EHK č. 13.05 plní 13.06.Také jsem to nenašel,ale v celku je mi to jedno.
Ono asi spíše záleží co v minulosti při prvním zápisu zapsali do TP.
mam AJZ. Prijde mi divny, ze by pri prepise psali normu, ktera odpovida Euro0 a stejny auto v nemecku jezdi s euro1 resp. s euro2 a z tehle norm plati nizsi povinny ruceni. Tak teda nevim. Je v tom bordel a to vetsina starsich aut nema u emisi nic vyplneno. nechapu jak mohli primout zakon a nedat lidem moznost si zjistit jaky euro plni, bud je v TP cislo, ktery v prevodni tabulce od ministerstva nejni, nebo zadny cislo a na STK nevi vubec nic. By me zajimalo, kdybych auto prepisoval, jak by urednici zjistili euro - nebo to musim zjistit ja a na dobry slovo jim to rict?
mam AJZ. Prijde mi divny, ze by pri prepise psali normu, ktera odpovida Euro0 a stejny auto v nemecku jezdi s euro1 resp. s euro2 a z tehle norm plati nizsi povinny ruceni. Tak teda nevim. Je v tom bordel a to vetsina starsich aut nema u emisi nic vyplneno. nechapu jak mohli primout zakon a nedat lidem moznost si zjistit jaky euro plni, bud je v TP cislo, ktery v prevodni tabulce od ministerstva nejni, nebo zadny cislo a na STK nevi vubec nic. By me zajimalo, kdybych auto prepisoval, jak by urednici zjistili euro - nebo to musim zjistit ja a na dobry slovo jim to rict?
Je v tom vysloveně bordel na Entou, úředníci ani stanice STK, nedokáží jednoznačně identifikovat typy motorů, pak vám klidně do T.P. vepíší typ motoru PTC, místo KDY a když si dovolím na to upozornit, tak mi ještě vynadají. Přitom PTC, je na každém motoru z motorárny, která je společná pro citroena, renolta, pežota a ještě motory prodávají bůhvíkam. Naposledy jsem čučel jak péro z gauče, když jsem motor od PSA našel ve volvu a byl tam origo z výroby. Snaží se to rozdělovat podle roků výroby, od-do euro1, od -do euro2 atd. Jenže někdo má auto z doby kdy bylo už na euro 3, ale dojebal motor a na vrakáči koupil motor jánevím o 3roky starší, takže buďto s Euro 1nebo 2, prostě je v tom neidentifikovatelnej chaos. myslím že větší debily jako je naše vláda, aby pohledal. Tohle už není stát, ale kocourkov, nebo bebilov, který má snad jen kopii někde v africké džungli nebo amazonii
Je v tom vysloveně bordel na Entou, úředníci ani stanice STK, nedokáží jednoznačně identifikovat typy motorů, pak vám klidně do T.P. vepíší typ motoru PTC, místo KDY a když si dovolím na to upozornit, tak mi ještě vynadají. Přitom PTC, je na každém motoru z motorárny, která je společná pro citroena, renolta, pežota a ještě motory prodávají bůhvíkam. Naposledy jsem čučel jak péro z gauče, když jsem motor od PSA našel ve volvu a byl tam origo z výroby. Snaží se to rozdělovat podle roků výroby, od-do euro1, od -do euro2 atd. Jenže někdo má auto z doby kdy bylo už na euro 3, ale dojebal motor a na vrakáči koupil motor jánevím o 3roky starší, takže buďto s Euro 1nebo 2, prostě je v tom neidentifikovatelnej chaos. myslím že větší debily jako je naše vláda, aby pohledal. Tohle už není stát, ale kocourkov, nebo bebilov, který má snad jen kopii někde v africké džungli nebo amazonii:-(
Myslím, že urážíš africkou džungli nebo amazonii. Tam ti na starý auto nikdo povinnou šrotaci nenařídí. A myslím, že svobody tam mají víc, než my tady v úchvatným debilníma zákonama prošpikovaným Česku.
Myslím, že urážíš africkou džungli nebo amazonii. Tam ti na starý auto nikdo povinnou šrotaci nenařídí. A myslím, že svobody tam mají víc, než my tady v úchvatným debilníma zákonama prošpikovaným Česku.
přesne tak jak píšeš Čerte, ještě když k tomu pridas podomacku udelanej chiptuning a oblaka koure z tehle potvor, tak je jasny, ze to kvuli zivotnimu prostredi nedelali. Total bananova republika. Kdo da vic, toho zakon bude.
přesne tak jak píšeš Čerte, ještě když k tomu pridas podomacku udelanej chiptuning a oblaka koure z tehle potvor, tak je jasny, ze to kvuli zivotnimu prostredi nedelali. Total bananova republika. Kdo da vic, toho zakon bude.
Kdyby ti debilové policajtský měli možnost ta auta brát na analyzér, kurva, to by byly mastný pokuty a jak by ze silnic mizely olejničky a podobný.
Kdyby ti debilové policajtský měli možnost ta auta brát na analyzér, kurva, to by byly mastný pokuty a jak by ze silnic mizely olejničky a podobný.