No tfuj! To uz bych tam z principu nedal... Tat jednou mel na CX Prestige plechac zlatohnedou bravu s kozenkovym stropem v cerne. To byla nadhera. Na BX by to slo udelat taky..
No tfuj! To uz bych tam z principu nedal... Tat jednou mel na CX Prestige plechac zlatohnedou bravu s kozenkovym stropem v cerne. To byla nadhera. Na BX by to slo udelat taky..
Oranzova perla z Forda Focuse ST, to je barva, co nejde prehlednout...... ale cena barvy a prace prevysi cenu bx
ale paja ma pravdu, 16v slusi cerna, ale sakra leskla
Oranzova perla z Forda Focuse ST, to je barva, co nejde prehlednout...... ale cena barvy a prace prevysi cenu bx :-)
ale paja ma pravdu, 16v slusi cerna, ale sakra leskla :-)
tak asi dostane cernou nebo bilou ale cervena taky neni oskliva kua co ted
tak asi dostane cernou nebo bilou ale cervena taky neni oskliva kua co ted :nevim
nojo, neni nad to byt originalni
Nedelej auto podle interieru, ale interier podle auta...
nojo, neni nad to byt originalni :-) :-))))
Nedelej auto podle interieru, ale interier podle auta...
no fialová je dobrá, ale musim říct, že podruhý už bych si to na auto nedala .. jinak můj 16V půjde do černý, ale hodně se mi líbí Rainbow. Taky jsou krásný metly s velkýma zrnama, třeba tmavě šedá jde krásně do hloubky, ale musí to lakýra umět udělat.... ne jako moje
Tak hodně štěstí
no fialová je dobrá, ale musim říct, že podruhý už bych si to na auto nedala .. jinak můj 16V půjde do černý, ale hodně se mi líbí Rainbow. Taky jsou krásný metly s velkýma zrnama, třeba tmavě šedá jde krásně do hloubky, ale musí to lakýra umět udělat.... ne jako moje
Tak hodně štěstí
Darja holt je to tak..myslis ze sa mi chce presivat origos citro sadu kobercov? radsej laknem auto
Darja holt je to tak..myslis ze sa mi chce presivat origos citro sadu kobercov? :D radsej laknem auto
já nejsem vůbec žádnej machr na barvy - spíš na kraviny, ale troufám si tvrdit, že mám jediný fialový BX v republice - kdyby ne, tak fotky na mail.
Myslim, že druhej takovej blázen není a chlapům se navíc ta barva většinou nelíbí...
Jo TycoonX - já taky dodělávám interier k barvě ....
já nejsem vůbec žádnej machr na barvy - spíš na kraviny, ale troufám si tvrdit, že mám jediný fialový BX v republice - kdyby ne, tak fotky na mail.
Myslim, že druhej takovej blázen není a chlapům se navíc ta barva většinou nelíbí...
Jo TycoonX - já taky dodělávám interier k barvě ....
njn tak to asi striknu jenom zakladofkou aspon to nebude reznout kecam bude to černaj metal
njn tak to asi striknu jenom zakladofkou aspon to nebude reznout:-p kecam bude to černaj metal:palec
náhodou mě simča kdysi poslala fotky a její dílko se mi líbí a komu ne, ať si prd.... políbí
náhodou mě simča kdysi poslala fotky a její dílko se mi líbí:palec a komu ne, ať si prd.... políbí