Simčo barvu tvé fialky prosím neměnit. Je to v čechách unikát, byla by škoda o to přijít. Zdar LebedaXM
Simčo barvu tvé fialky prosím neměnit. Je to v čechách unikát, byla by škoda o to přijít. :-D Zdar LebedaXM
Pokud vím - bílý, červený, černý, šedý, zelený... jiný jsem snad nikdy nevrakoval...
Pokud vím - bílý, červený, černý, šedý, zelený... jiný jsem snad nikdy nevrakoval... :-D
zelena je fuj ta spline z travou ale este me napadla ta cervena byci krev strikala se na seat leon tusim
:-d zelena je fuj ta spline z travou ale este me napadla ta cervena byci krev strikala se na seat leon tusim
joo, pres cervenou je expert instalater A jeho ferrari BX
Simca: Jo, presne, podle auta interier jen nekdy je slozity najit latku, coo?
joo, pres cervenou je expert instalater :-D A jeho ferrari BX ;-)
Simca: Jo, presne, podle auta interier :-D jen nekdy je slozity najit latku, coo? :-)
To simča-tvoje fialka je super,máš pěkné autí.
Viděl jsem BéXo ve žluté,oranžové nebo ve zlaté (z těch netypyckých barev),to žluté jsem v Buějcích chtěl koupit byla to 1,7d or td a vypadala taky super,ale měla prasklou trubku a neměli vůbec zájem auto prodat.
To simča-tvoje fialka je super,máš pěkné autí.
Viděl jsem BéXo ve žluté,oranžové nebo ve zlaté (z těch netypyckých barev),to žluté jsem v Buějcích chtěl koupit byla to 1,7d or td a vypadala taky super,ale měla prasklou trubku a neměli vůbec zájem auto prodat.
teda díky všem, jste mě potěšili .... ale myslim, že jendula si stejně asi fialovou na BXko nedá, ikdyž je taky ještě taková černofialová, háže odlesky různejch barev na sluníčku a ve stínu vypadá jako černá ... taky se mi na 16V líbí taková ta šedá metla, co háže odlesky až do stříbrna ( viděla jsem to na BX ve Varíně na srazu ) bylo teda vyleštěný a házelo až kovovej lesk ....
teda díky všem, jste mě potěšili .... ale myslim, že jendula si stejně asi fialovou na BXko nedá, ikdyž je taky ještě taková černofialová, háže odlesky různejch barev na sluníčku a ve stínu vypadá jako černá ... taky se mi na 16V líbí taková ta šedá metla, co háže odlesky až do stříbrna ( viděla jsem to na BX ve Varíně na srazu ) bylo teda vyleštěný a házelo až kovovej lesk ....
Jo, zapomněl jsem na stříbrný samozřejmě...
Jinak osobně plánuju tmavou ocelově šedou metalízu... Tak snad v létě konečně...
Jo, zapomněl jsem na stříbrný samozřejmě... :)
Jinak osobně plánuju tmavou ocelově šedou metalízu... Tak snad v létě konečně... ;)
Záleží, co má tvé 16V představovat. Jestliže eleganci, pak bych volil Bílou, nebo černou .... ale spíše černou. Nádherná je černá perleť s pořádnou vrstvou vrchního laku. Ale perleť pouze barva několikanásobně převýší cenu BX. Pokud by tvůj 16v měl představovat Dravost, rozhodně bych volil rudou Barvu.
Záleží, co má tvé 16V představovat. Jestliže eleganci, pak bych volil Bílou, nebo černou .... ale spíše černou. Nádherná je černá perleť s pořádnou vrstvou vrchního laku. Ale perleť pouze barva několikanásobně převýší cenu BX. Pokud by tvůj 16v měl představovat Dravost, rozhodně bych volil rudou Barvu.
aha tak kazdopadne vsem dekuju za nazory ale mam este jednu takovou otazku kolik stoji takova luxusni cerna perlet plus prace atd.. nic sem nemoh najit na netu diky moc.
aha tak kazdopadne vsem dekuju za nazory ale mam este jednu takovou otazku kolik stoji takova luxusni cerna perlet plus prace atd.. nic sem nemoh najit na netu diky moc.
metalka balik, záleží na prodejci a typu barvy, na přípravě jak ji máš či nemáš, to se různí a kolik chce lakýra, moc promněných
metalka balik, záleží na prodejci a typu barvy, na přípravě jak ji máš či nemáš, to se různí a kolik chce lakýra, moc promněných
:palec
Jednoznačne čierna, no určite by mu pristala aj grafitová metalíza (ako mal akčný model BX image). Keď si nevieš vybrať farbu a máš hafo peňazí - daj harlekýna
Jednoznačne čierna, no určite by mu pristala aj grafitová metalíza (ako mal akčný model BX image). Keď si nevieš vybrať farbu a máš hafo peňazí - daj harlekýna:-)
Heh, poradnej lak zacina na 30 tisic a vys (prace a material).. a perlet je trosku slozitejsi na strikani Ja uz bych do celolaku nesla... Led aby si instalater otevrel lakovnu, to pak jo
Heh, poradnej lak zacina na 30 tisic a vys (prace a material).. a perlet je trosku slozitejsi na strikani :-) Ja uz bych do celolaku nesla... Led aby si instalater otevrel lakovnu, to pak jo :-D
co na to říci??? Znám jednoho magora, celolak syntetika, vrstvený, ruční práce a ruční leštění, a kolik za to dal???? materiál, hodinovka a vyšlo ho to na stopadesát tisíc a ještě si liboval jak levně pořídil, jo a kára byla taková černá potvora citroen z roku asi 36 nebo kolik.
co na to říci??? Znám jednoho magora, celolak syntetika, vrstvený, ruční práce a ruční leštění, a kolik za to dal???? materiál, hodinovka a vyšlo ho to na stopadesát tisíc a ještě si liboval jak levně pořídil, jo a kára byla taková černá potvora citroen z roku asi 36 nebo kolik. :-d
inac ja by som rozmyslal o hrdzavej farbe viete..akoze aha aky vrak... stavit sa o par penazi a vrrrm
inac ja by som rozmyslal o hrdzavej farbe :-d viete..akoze aha aky vrak... stavit sa o par penazi a vrrrm :D