zdar kamaratovi na mojom bývalom XM roztrhlo rozvodový remeň, a je v Senci na týždňovke, tak chcem niekoho poprosiť o kontakt na nejakeho mechanika alebo solídny servis ktorý by mu to urobil.
díky
zdar kamaratovi na mojom bývalom XM roztrhlo rozvodový remeň, a je v Senci na týždňovke, tak chcem niekoho poprosiť o kontakt na nejakeho mechanika alebo solídny servis ktorý by mu to urobil.
díky
Jak jsi to dokázal, to jste tam nechali starý, anebo se vyskytla závada a ta ho odepsala??
Jak jsi to dokázal, to jste tam nechali starý, anebo se vyskytla závada a ta ho odepsala??:-(
zrejme zadrelo vodnú pumpu. každopádne vedelo sa o tom že treba rozvod vymeniť len nebolo kedy a tak to dopadlo
zrejme zadrelo vodnú pumpu. každopádne vedelo sa o tom že treba rozvod vymeniť len nebolo kedy a tak to dopadlo :-(
No.. najblizsie co ja viem, tak robia v Pezinku... Bol som tam aj so svojim BX a celkom to xalaniskam islo..... mali tam rozobrate aj nejake XM-ka, takze by to mali robit.. nie je to oficial Citron servis, ale tam ti tieto auta stejnak predrazia... takze je to .link. .. tam je zoznam firiem...toto je Nitray Frantisek, Bratislavska 79, Pezinok, 033/ 640 02 17, 18, 19
No.. najblizsie co ja viem, tak robia v Pezinku... Bol som tam aj so svojim BX a celkom to xalaniskam islo..... mali tam rozobrate aj nejake XM-ka, takze by to mali robit.. nie je to oficial Citron servis, ale tam ti tieto auta stejnak predrazia... takze je to http://www.pezinok.sk/index.php?yggid=260 .. tam je zoznam firiem...toto je Nitray Frantisek, Bratislavska 79, Pezinok, 033/ 640 02 17, 18, 19