Už delší dobu sleduji, že i když jsem přihlášen, nezobrazí se mi můj nick v okně online uživatelé a když jsem delší dobu neaktivní, samo mě to odhlásí, nevšiml jsem si po jakém čase, ale většinou je to tak, že rozepíši něco, pak mě něco zaujme v telce, zkouknu to a najednou jsem odhlášen a musím se znova zalogovat.
Jinak notebook ASUS A3800C,procesor intel 1700, ram 1279MB, ofiko windows XP, pravidelně aktualizované, prohlížeč Windows Internet Explorer 7 a občas Mozilla (poslední dobou spíše ne)
Už delší dobu sleduji, že i když jsem přihlášen, nezobrazí se mi můj nick v okně online uživatelé a když jsem delší dobu neaktivní, samo mě to odhlásí, nevšiml jsem si po jakém čase, ale většinou je to tak, že rozepíši něco, pak mě něco zaujme v telce, zkouknu to a najednou jsem odhlášen a musím se znova zalogovat.
Jinak notebook ASUS A3800C,procesor intel 1700, ram 1279MB, ofiko windows XP, pravidelně aktualizované, prohlížeč Windows Internet Explorer 7 a občas Mozilla (poslední dobou spíše ne);-)
Po urcite neaktivite dojde k odhlaseni. Je to normalni na vice serverech...
Po urcite neaktivite dojde k odhlaseni. Je to normalni na vice serverech...
navíc pokud mám otevřené okno, tak bych měl být stále přihlášen a ne že mě to po nějakých pěti, či kolika minutách odhlásí, si pak připadám jak idiot.
navíc pokud mám otevřené okno, tak bych měl být stále přihlášen a ne že mě to po nějakých pěti, či kolika minutách odhlásí, si pak připadám jak idiot.:-(
Bohuzel ( nebo bohudik ? ) nemam po ruce IE7 aby som to vyzkusal ... ale pracujem na novsom systeme "online uzivatel" ktory by mal prave toto vyriesit ...
CERT: skus schvalne chvili pouzivat firefoxa co sa to bude spravat rovnako a daj vediet ... dik
Bohuzel ( nebo bohudik ? :-) ) nemam po ruce IE7 aby som to vyzkusal ... ale pracujem na novsom systeme "online uzivatel" ktory by mal prave toto vyriesit ...
CERT: skus schvalne chvili pouzivat firefoxa co sa to bude spravat rovnako a daj vediet ... dik
sice nerad ale zkusím, firefox mi poslední dobou blbnul a stahoval věci, co jsem nechtěl, antivirák mi pořád něco v něm nacházel, otevíralo to jiná okna a pořád se to někam přesměrovávalo, tak jsem jej celý odinstaloval a při nové instalaci si opět natahal na sebe ten sajrajt, to byl důvou proč jsem jej přestal používat a totálně jej odinstaloval. Někde mám čistou instalaci na cédu, kouknu po ní.
sice nerad ale zkusím, firefox mi poslední dobou blbnul a stahoval věci, co jsem nechtěl, antivirák mi pořád něco v něm nacházel, otevíralo to jiná okna a pořád se to někam přesměrovávalo, tak jsem jej celý odinstaloval a při nové instalaci si opět natahal na sebe ten sajrajt, to byl důvou proč jsem jej přestal používat a totálně jej odinstaloval. Někde mám čistou instalaci na cédu, kouknu po ní.:-d
ja pouzivam operu a myslim ze bez problemu. ani me to neodhlasuje a ani nemam problemy s nickem v on line. vetsinou se tam objevi hned a nekdy skoro nikdy do dvou max tri minut
ja pouzivam operu a myslim ze bez problemu. ani me to neodhlasuje a ani nemam problemy s nickem v on line. vetsinou se tam objevi hned a nekdy skoro nikdy do dvou max tri minut