Kdo má navíc funkční jehlu pro 1.bodovou stříkačku 1,4 TGE 55kW motor KDZ nebo KDY.Díky
Kdo má navíc funkční jehlu pro 1.bodovou stříkačku 1,4 TGE 55kW motor KDZ nebo KDY.Díky
Nechci bonzovat, ale ČERT, bo ten hajzl má všechno na jednačtyřky, dokonce celé kompletní vstřiky a čerpadla
Nechci bonzovat, ale ČERT, bo ten hajzl má všechno na jednačtyřky, dokonce celé kompletní vstřiky a čerpadla:-p:-p
To víš že je, jinak bych to nepsal, nechceš si zavolat ke mně??? 737045764
To víš že je, jinak bych to nepsal, nechceš si zavolat ke mně??? 737045764:palec
Hehe...když už jsme u toho...mám takovej problem...chova se to tak ze mi kolisa volnobeh jak krava a dost to zere...uz mam vymenej i motorek skrtici klapky ale ten mi nepomohl..mam takovej pocit ze to dela asi ten vstrikovac vsiml jsem si ze skrtici klapka je porad zechcana..asi bude nejspis prodrena ta membrana...co vy na to odbornici ?? ... a jeste mi na tom nesedi vubec vzduchovej filtr...mam tam uplne jinej vrsek kterej ma bejt na 14 ale nesedi tam...asi nejaka china..a chtel bych vedit jestli na to muzu napasovat 1.6 filtr s takovou tou hadici a prisavkou co se sroubuje na vstrikovac...kdyztak bych si od tebe Certe vzal jeden vstrikovac..
Hehe...když už jsme u toho...mám takovej problem...chova se to tak ze mi kolisa volnobeh jak krava a dost to zere...uz mam vymenej i motorek skrtici klapky ale ten mi nepomohl..mam takovej pocit ze to dela asi ten vstrikovac vsiml jsem si ze skrtici klapka je porad zechcana..asi bude nejspis prodrena ta membrana...co vy na to odbornici ?? ... ;-) a jeste mi na tom nesedi vubec vzduchovej filtr...mam tam uplne jinej vrsek kterej ma bejt na 14 ale nesedi tam...asi nejaka china..a chtel bych vedit jestli na to muzu napasovat 1.6 filtr s takovou tou hadici a prisavkou co se sroubuje na vstrikovac...kdyztak bych si od tebe Certe vzal jeden vstrikovac..
Calexka u tebe bych to spíše viděl na čepadlo před smrtí,nebo potenciometr,každopádně menbrána, se nepřidře ani náhodou. Plastový přechod mezi vstřikovou hlavou a filtrem na 1,4ce se musí na hlavu opravdu brutálně narazit a dělá to ten Okroužek, u filtru by zase mezi plasty měl být plastový rukávec na dotěsnění.
Calexka u tebe bych to spíše viděl na čepadlo před smrtí,nebo potenciometr,každopádně menbrána, se nepřidře ani náhodou. Plastový přechod mezi vstřikovou hlavou a filtrem na 1,4ce se musí na hlavu opravdu brutálně narazit a dělá to ten Okroužek, u filtru by zase mezi plasty měl být plastový rukávec na dotěsnění.