Přátelé, jednoduchý dotaz - jde zaměnit hlava motoru mezi 1.4 (KDX) a 1.1 (HDZ)...? Díky Pro upřesnění - potřeboval bych dát hlavu z 1.1 na 1.4...
Přátelé, jednoduchý dotaz - jde zaměnit hlava motoru mezi 1.4 (KDX) a 1.1 (HDZ)...? Díky ;) Pro upřesnění - potřeboval bych dát hlavu z 1.1 na 1.4... ;)
A kdyby ti pořád ta čepička padala, já tu mám dvě hlavy navíc, to jen aby řeč nestála.
A kdyby ti pořád ta čepička padala, já tu mám dvě hlavy navíc, to jen aby řeč nestála.:-p
ČERTe dík, ale po rozborce komplet motoru jsem zjistil, že mi hlava nepomůže, ledaže bys tam měl nějakou pěkňoučkou 1.4ku celou...
ČERTe dík, ale po rozborce komplet motoru jsem zjistil, že mi hlava nepomůže, ledaže bys tam měl nějakou pěkňoučkou 1.4ku celou... :)
Po svátcích, tu budou dva jednačtyřkové motory, oba by asi chtěli nová gufírka na vetily ale jinak lítají jak píchlá sviňa a dobře startují.
Po svátcích, tu budou dva jednačtyřkové motory, oba by asi chtěli nová gufírka na vetily ale jinak lítají jak píchlá sviňa a dobře startují.:-)):-p
OK, tak já se po svátcích ozvu, ale jedině, když mě necháš nakouknout těm motorům pod palici... Dalšího vykloktanýho adepta do šrotu tady nechci...
OK, tak já se po svátcích ozvu, ale jedině, když mě necháš nakouknout těm motorům pod palici... :) Dalšího vykloktanýho adepta do šrotu tady nechci... :-D