Takovy mix snimku z filmu Operace Corned Beef kde si zahralo i bx Jen chudinka dostava trochu na prdylku .link.
Takovy mix snimku z filmu Operace Corned Beef kde si zahralo i bx :-) Jen chudinka dostava trochu na prdylku
http://www.youtube.com/watch?v=xgowE6_QiYE
:-p
Hehe, no tak přesně kvůli těmto scénám jsem si film pořídil... Nebýt to Jean Reno, tak bych ho asi neměl rád...
Hehe, no tak přesně kvůli těmto scénám jsem si film pořídil... :-D Nebýt to Jean Reno, tak bych ho asi neměl rád... ;)
jojo, nebyt Reno tak skvelej herec, mel by u me cernej puntik Ale to odrezani dveri me dostalo
jojo, nebyt Reno tak skvelej herec, mel by u me cernej puntik :-D Ale to odrezani dveri me dostalo :-D
jen zkouším avatar i tady
jinak kdyby ještě někdo ten film chtěl vypálit, tak stačí písnout na mail
jen zkouším avatar i tady
jinak kdyby ještě někdo ten film chtěl vypálit, tak stačí písnout na mail
co to bylo, jednačtyřka, si už moc ten film nepamatuji, ale vypadá to tak.
co to bylo, jednačtyřka, si už moc ten film nepamatuji, ale vypadá to tak.:-d
film som videl.. je to BX 16 ..červená barva ,černý plasty.. ale cely sa mi zdal ako reklama na citroen..v pozadi je maximalne renault..
film som videl.. je to BX 16 ..červená barva ,černý plasty.. ale cely sa mi zdal ako reklama na citroen..v pozadi je maximalne renault..
Tomu sa nadava generalny sponzor.
Ked si pozries vacsinu dnesnej americkej "svatolesnej" produkcie tak je tam vzdy nejaka znacka ako generalny sponzor ( vacsinou si vsimam ze je tam audi ... pomenej bmw ) a hlavny hrdinovia jazdia vzdy v poslednom najlepsiom modele tej ktorej znacky ...
Tomu sa nadava generalny sponzor. :-)
Ked si pozries vacsinu dnesnej americkej "svatolesnej" produkcie tak je tam vzdy nejaka znacka ako generalny sponzor ( vacsinou si vsimam ze je tam audi ... pomenej bmw ) a hlavny hrdinovia jazdia vzdy v poslednom najlepsiom modele tej ktorej znacky ...
sice mimo mísu, ale když už jsi u sponsorů, tak v amerických filmech nejsou snad jiné telefony, jak Motorola
sice mimo mísu, ale když už jsi u sponsorů, tak v amerických filmech nejsou snad jiné telefony, jak Motorola:-p
jeste byva nokia
Nekdy je to sponzorstvi trochu trapny Ale v jednom filmu dostal bentley stejnou sodu jak to bx tu
jeste byva nokia:-))
Nekdy je to sponzorstvi trochu trapny:-d Ale v jednom filmu dostal bentley stejnou sodu jak to bx tu:-))))