čaute čaute mam malu otazočku. na 5 dverach som mal na prvom citrone take veľke odrazko a na tom bola namonrtovana značka.da sa to zohnať?
čaute čaute mam malu otazočku. na 5 dverach som mal na prvom citrone take veľke odrazko a na tom bola namonrtovana značka.da sa to zohnať?:-))))
Kdysi se dala sehnat u firem, zabývajících se plastovými doplňky ale postupem času nějak vymizela z trhu, každopádně to byl skvělý bezpečnostní prvek, který ale ovlivňoval funkci snímacích zařízení, aneb pro ty pomaleji chápající, při pokusu vyfotit v nočních hodinách zadní r.z. se nedařilo, neboť na fotkách byl jeden obrovský rudý flek
Kdysi se dala sehnat u firem, zabývajících se plastovými doplňky ale postupem času nějak vymizela z trhu, každopádně to byl skvělý bezpečnostní prvek, který ale ovlivňoval funkci snímacích zařízení, aneb pro ty pomaleji chápající, při pokusu vyfotit v nočních hodinách zadní r.z. se nedařilo, neboť na fotkách byl jeden obrovský rudý flek:palec:palec
prave preto to zhaňam a vôbec sa mi nedrary.nepôjdete niekto do rakuska po vrakačoch?že vraj tam to videli.
prave preto to zhaňam a vôbec sa mi nedrary.nepôjdete niekto do rakuska po vrakačoch?že vraj tam to videli.:palec;-)
ale odrazko ma zmysel iba ked fotia s bleskom a to iba s bielym. na cerveny blesk to nema vyznam (znacka sa odraza bielo). takze cez den ti to nepomoze.
ale odrazko ma zmysel iba ked fotia s bleskom a to iba s bielym. na cerveny blesk to nema vyznam (znacka sa odraza bielo). takze cez den ti to nepomoze. ;-)
to nevadi ale moc sa mi to pači na aute.ukaže to pekne a zmeni to uhol pohľadu.budem povďačny za info ako to zohnať.
to nevadi ale moc sa mi to pači na aute.ukaže to pekne a zmeni to uhol pohľadu:palec.budem povďačny za info ako to zohnať.;-)