Zdravím, mám poslední dny problémy s baterkou. Nemá sílu nastartovat a přitom podle hustoměru jsou všechny články mezi 75 - 100% Je to 74Ah Starline V teple s ní problémy nejsou. Destilku pravidelně dolévám.
Zdravím, mám poslední dny problémy s baterkou. Nemá sílu nastartovat a přitom podle hustoměru jsou všechny články mezi 75 - 100% Je to 74Ah Starline V teple s ní problémy nejsou. Destilku pravidelně dolévám.
Nech si zmerit startovaci proud. Krom toho ted v mrazech je kapacita baterie i mene nez polovicni..
Nech si zmerit startovaci proud. Krom toho ted v mrazech je kapacita baterie i mene nez polovicni..
jj, spíš mě mate, že hustoměr ukazuje v zelenejch, ale kdo mu má věřit... Teď jsem vzal baterku cca na dvě hodiny do tepla a na nabíječku, a start v pohodě. Asi ji budu teď v mrazech brát na noc domů... dnes tady bylo v noci - 20 a ve dne - 10
jj, spíš mě mate, že hustoměr ukazuje v zelenejch, ale kdo mu má věřit...:-p Teď jsem vzal baterku cca na dvě hodiny do tepla a na nabíječku, a start v pohodě. Asi ji budu teď v mrazech brát na noc domů... dnes tady bylo v noci - 20 a ve dne - 10
dost často se stává že se zimou se zkroutí desky v baterii a chová se přesně jak popisuješ
dost často se stává že se zimou se zkroutí desky v baterii a chová se přesně jak popisuješ:-d:-d
Takže každopádně novou bateriku, no to mám radost... A zase když to vezmu na druhou stranu, tak v Rudlovi je třetím rokem a před tím sloužila pár let v Mazdě, takže na Starline asi dobrý výkon Musím jenom doufat, že pár týdnů ještě vydrží...
Takže každopádně novou bateriku, no to mám radost... A zase když to vezmu na druhou stranu, tak v Rudlovi je třetím rokem a před tím sloužila pár let v Mazdě, takže na Starline asi dobrý výkon :palec Musím jenom doufat, že pár týdnů ještě vydrží...
Dalle, jestli to měříš při tom mrazu tak máš zkreslené údaje. Hustoměr ukazuje správně při teplotě 15-25st.C. Tady je někde tabulka na porovnání podle teploty : .link.
Dalle, jestli to měříš při tom mrazu tak máš zkreslené údaje. Hustoměr ukazuje správně při teplotě 15-25st.C. Tady je někde tabulka na porovnání podle teploty : http://kotamuda.humlak.cz/navody_manualy/127/HTM/HTM2/Elektrika/akumulat.htm